gezonde-lunch-meenemen

Gezonde lunch meenemen: zo maak je het jezelf makkelijk!

Een goede en gezonde lunch is belangrijk! Het maakt je scherper, productiever en het verlaagt je stressniveau op werk. Maar iedere dag dezelfde bruine boterham met hartig beleg gaat ook vervelen. Toe aan iets nieuws, lekkers en gezonds? Met deze gezonde lunch tips die weinig tijd kosten en je ook nog kan meenemen, maak je het jezelf makkelijk!

#1 SALADE

Met een salade als lunch kan je eindeloos variëren met verschillende (gezonde) ingrediënten. Ook ideaal voor restjes groente of pasta! En om het jezelf nog makkelijker te maken kan je het de avond van te voren alvast klaarmaken in de alles-in-één salade lunchbox. Onderin doe je de salade als basis, de dressing in het speciale bakje en de toppings apart in de inzet-tray. ‘s Ochtends pak je je lunchbox uit de koelkast en kan je ‘m lekvrij meenemen in je tas! Bestel de saladebox met 10% korting.

salade-lunchbox

#2 SOEP

Heb je liever een warme maaltijd voor de lunch? Kies dan voor soep! Gezond, lekker en makkelijk te maken. Maak in het weekend een grote pan soep en verdeel in verschillende porties, dan kan je de soep makkelijk bewaren. Wil je de soep warm meenemen voor onderweg? In de thermos lunchbox neem je de soep gemakkelijk mee én blijft het tot 6 uur warm! Ook ideaal voor het meenemen van noedels, pasta etc. Bestel de thermos lunchbox met 10% korting.

thermos-lunchbox

#3 WRAPS

Vervang je boterham eens voor een lekkere wrap! Net zo makkelijk klaar te maken maar toch net even iets anders. Bovendien kan je eindeloos variëren door er elke keer iets anders in te rollen. Denk bijvoorbeeld aan wat sla met kipfilet of maak ‘m wat luxer met carpaccio of zalm. Neem het samen met wat snackgroente of fruit mee in een lunchbox met vakjes en je hebt een makkelijke én gezonde lunch! Shop de lunchboxen met 10% korting.

#4 LEFTOVERS

Gisteravond een heerlijk avondmaal gekookt, maar was het net iets teveel? Of heb je nog wat restjes groente in de koelkast liggen? Gooi de restjes niet weg maar bewaar ze voor een heerlijke lunch. Dan ben je milieubewust bezig én het bespaart tijd omdat je ‘s ochtends niks hoeft klaar te maken. Ideaal!

LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES

Zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Wil je meer overzicht in je koelkast? Of je lunch meenemen voor onderweg? Door de perfecte afsluiting zijn de vershoudbakjes lekvrij en houd je eten dagen langer vers. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar kunnen worden bewaard. BPA-vrij en geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu