Over LocknLock

Bewaren & Meenemen & Organiseren; de producten van LocknLock maken je dagelijks leven makkelijker! Wereldwijd kiezen consumenten voor de betrouwbare sluiting, de duurzaamheid, het design en het gemak van LocknLock.

‘LocknLock staat voor een bewuster leven, waarin mensen minder verspillen en respect hebben voor omgeving en milieu’

over-ons
Sinds 1978

Inmiddels al meer dan 40 jaar geleden startte LocknLock met de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande vershoud- en opbergdozen. Bedacht vanuit de noodzaak om hygiënisch en gemakkelijk voeding mee te nemen en te bewaren, ontwikkelde het bedrijf een gepatenteerd sluitsysteem dat 100% lucht- en waterdicht is.

Een wereldmerk

Het hoofdkantoor van de organisatie staat in Seoul, Korea. Productie vindt plaats in diverse landen in het Verre Oosten en producten worden naar 120 landen over de hele wereld geëxporteerd.

Industrie

Niet alleen huishoudens ervaren dagelijks de voordelen van LocknLock, ook de industrie heeft de kwaliteit en toepasbaarheid ontdekt. Denk aan ziekenhuizen, laboratoria en de jachtbouw bijvoorbeeld. En….de ontwikkeling van onze producten staat niet stil!

Ons streven

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Soest (NL) verzorgen wij de distributie, marketing en sales voor onze particuliere en zakelijke klanten in de Benelux. Met veel passie en enthousiasme streven wij ernaar dat iedereen de duurzame kwaliteit van LocknLock gaat ervaren.

‘ Een uitkomst voor iedereen met een druk leven’

Ons kantooradres

Lock&Lock Benelux BV
Oostergracht 3
3763 LX  SOEST
T: 085-800 1800
E: info@locklock.nl
KvK: 62602888

Waarom kiezen onze klanten voor LocknLock vershoudbakjes?

100% Lucht- en Waterdicht

Het gepatenteerde vierzijdige sluitingsmechanisme in combinatie met de holle siliconenafdichting zorgt voor een lucht- en waterdichte afsluiting. Soep, yoghurt of andere vloeistoffen kun je lekvrij bewaren en vervoeren.

Houdt Dagen Langer Vers

Internationale onderzoeken hebben aangetoond, dat in vergelijking tot andere traditionele vershouddozen, LocknLock verse producten veel langer goed houdt. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar kunnen worden bewaard.

Gemakkelijk Openen & Sluiten

De vierzijdige sluiting is krachtig en zal niet vanzelf opengaan. Echter, met één hand zijn de sluitingen achtereenvolgens gemakkelijk en zonder krachtsinspanning te openen en te sluiten. Ook kinderen of mensen met beperkte kracht in de handen (bijv. als gevolg van artrose) kunnen de vershouddozen gemakkelijk gebruiken.

BPA-vrij

Producten van LocknLock bevatten geen BPA (Bisphenol-A). Deze stof wordt ervan verdacht schadelijk te zijn voor de gezondheid en is terug te vinden in producten van polycarbonaat (PC).

Geschikt voor Magnetron, Vaatwasser en Diepvries

De vershouddozen zijn veilig te gebruiken in de diepvries (tot -20°C), magnetron (tot 120°C en deksel eraf) en vaatwasser (bovenste rek).

Bespaart Ruimte

LocknLock bakjes zijn goed stapelbaar en besparen tot 40% ruimte in koelkasten, keukenkastjes en laden. Doordat de dozen transparant zijn hou je het overzicht waardoor lang zoeken tot het verleden behoort.

Multifunctioneel en overal inzetbaar

Door de vele soorten en maten dozen is er voor iedereen en voor elke opbergklus de juiste LocknLock oplossing! Van kinderkamer tot laboratorium en van camping tot catering, LocknLock is altijd en overal inzetbaar.

Continue Kwaliteitscontrole en Wereldwijd Patent

Het unieke sluitsysteem van LocknLock is 3.000.000 keer getest. Als een doos 10x per dag geopend en gesloten wordt, heeft deze een levensduur van 410 jaar. LocknLock heeft wereldwijd patent en biedt hoogwaardige kwaliteit, getest door SGS, LGA (Duitsland) en FDA (USA). De productie van LocknLock is ISO 9001 gecertificeerd.

Contact

Lock&Lock Benelux B.V.:
Oostergracht 3
3763 LX Soest

e-mail: info@locklock.nl
telefoon: 085-800 1800 (ma-vrij van 09:00-17:00)