Wat vinden onze klanten?

Hier vind je de meest recente beoordelingen van onze klanten. Ben je klant en wil je je mening achterlaten? Of heb je een goede (bewaar)tip die je met ons wil delen? Laat je horen en schrijf een review!

10

Prima geregeld

Met lock lock uitstekend Met upc niet , komen gewoon niet opdraven. En bezorgen het pakje gelijk bij het servicepunt ipv aan huis
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jansen - 27 september 2022
10

Zeer goeie kwaliteit verhoud dozen

Heb al jaren producten van lock&lock en het is onverwoestbaar. Product behoud zijn form, deksels sluiten zeer goed en deksel trekken niet! Krom Ik ben zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Holwerd - 23 september 2022
9

Snelle levering,en gemakkelijk in gebruik.

Ik had het bij collega gezien en gemakkelijk fruit en bv yoghurt appart. Snel geleverd ben erg blij met mijn aankoop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TILBURG - 18 september 2022
10

Prima

Lang gewacht maar toch gekregen Een prima brooddoos voor ons zelfgebakken brood.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 17 september 2022
9

Geweldig

Fijne bakjes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 15 september 2022
10

Top!

Degelijk, snelle, transparante service van een goed bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 15 september 2022
8

Goede degelijke producten.

Snelle levering en goed verpakt. De Kids waren meteen enthousiast over de flessen. Stevige en degelijke bakjes. De Kids vinden het lastig dat de bakjes en andere kleur deksel hebben. Erg tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur - 14 september 2022
10

KOOP JE LOCK&LOCK, DAN KOOP JE GOED

Ik ben helemaal blij met de glazen schalen met deksel. Ze staan al in de diepvriezer, gevuld met lasagne, om op een later tijdstip in de oven afgebakken te worden. Degelijk materiaal en superpraktisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Genk - 12 september 2022
10

Zeer positief

Ik gebruik de producten van Lock&Lock al jàren en tot zeer grote tevredenheid. Ze zijn ietsje duurder maar je krijgt er dubbel en dik kwaliteit voor terug en dat voor jarenlang. Ze gaan zonder problemen in de koelkast, vriezer, microgolf en afwasmachine. Ik heb ze inmiddels dan ook in veel groottes en in elkaar passend zodat ze minder plaats innemen in mijn kasten. Zeker aan te bevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herselt - 5 september 2022
10

Hele fijne bakjes!

Prima webwinkel: netjes verstuurd zoals beloofd en ook de producten waren zoals beloofd. We zijn erg blij met de fijne bakjes!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 22 augustus 2022
8

Correcte en vlotte levering! Mooie producten!

Zeer mooie producten. Het enigste dat ik nog mis is een kindvriendelijke isoleerfles dat iets groter is 750ml mss.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijmenam - 19 augustus 2022
8

Mooie producten. Passen niet in elkaar

Zeer mooie bakjes, ik ben er erg blij mee. Sluiten makkelijk fijn en mooie sets.verkrijgbaar. ik vind het zelf bijvoorbeeld erg mooi dat de broodtrommel de zelfde maat heeft als de bewaarbakjes, zodat het efficiënt gebruikt kan worden. Vaatwasser bestendig en mooi materiaal. Helaas passen de bakjes niet in elkaar, waardoor ze relatief veel ruimte innemen in de keukenkastjes. Dit had ik anders verwacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon - 18 augustus 2022
10

GEWELDIG

Hadden al meerdere doosjes in ons bezit. Veelzijdig te gebruiken, maar vooral ze sluiten perfect af - ideaal om ook bijvoorbeeld soep mee te nemen of andere vloeibare producten. Ideaal voor diepvries etc.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Milsbeek - 16 augustus 2022
10

Geweldige dozen!!

Zijn keurig op tijd geleverd. Goed verpakt. Ik ben blij dat de omschrijving op de website precies overeen kwam met het geleverde artikel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 14 augustus 2022
9

Top, goede service

top, goede service, komen afspraken na, goede kwaliteit producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Neeritter - 5 augustus 2022
8

Goede kwaliteit, goede bezorging

Makkelijk besteld, snel geleverd, goed spul. Niet goedkoop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulvenhout - 30 juli 2022
10

super artikelen

Ik heb nog lock&lock spullen al van jaren terug. Ik ben dus duidelijk tevreden meet het merk. Deze doosjes zullen de wegwerpartikelen vervangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen 2050 - 21 juli 2022
8

Prima levering en prima product

Zie titel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Merselo - 18 juli 2022
9

Alles volgens afspraak.

Lock&Lock is prima spul. Kan het aanbevelen van de kleinste doos tot de grote shakers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beneden-Leeuwen - 12 juli 2022
10

Super!!

De site is heel duidelijk. Levering zoals beloofd. En de producten zijn super. Een soepje zonder problemen (helemaal lekvrij) mee naar het werk. Kan ook rechtstreeks in de microgolf. Prima om restjes te bewaren in de koelkast of diepvries. Ook koekjes kan je er vers in houden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenokkerzeel - 8 juli 2022
8

goede kwaliteit

kwaliteit zoals ik gewend ben van lockolock. Alleen jammer dat de kaasdoos net iets te smal is voor de standaard kaas....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 7 juli 2022
9

Geweldig spul

Tot nu toe zijn de artikelen super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 5 juli 2022
10

super vershoudbakken

Vershoudbakken zijn prima, altijd een opgeruimde koelkast met deze handige bakjes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 27 juni 2022
8

echt n super goeie beker

ik gebruikm voor mn slush puppy en t blinft echt uren ijs echt super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - 22 juni 2022
10

Keurig netjes en snel geleverd

Snelle levering, goed verpakt. Kwalitatief mooie producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleskensgraaf - 22 juni 2022
10

Goede service en persoonlijk contact

Ik was een klein bakje kwijt deze werd kosteloos kosten meegestuurd met mijn bestellen. Bestellen en retourneren gaat makkelijk en je wordt goed en persoonlijk op de hoogte gehouden:
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst - 17 juni 2022
10

Heeeeeel praktisch

Ik bestel ze niet alleen voor mijzelf ( zere handen) maar ook voor mijn buurvrouw van 92. Deze bakjes met de 4 sluiting zijn voor ons goed te openen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 17 juni 2022
10

Snel geleverd en een goede kwaliteit

Mooie, degelijke, moderne bakjes en bekers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erp - 6 juni 2022
10

Top

Al de oude bakjes vervangen door mooie nieuwe,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stevoort - 1 juni 2022
10

Heel handig .

Perfect om dingen in te bewaren. En heel praktisch dankzij de vorm om ee´ ordelijke koelkast te hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wuustwezel - 1 juni 2022
10

Geweldig!

Keurig en netjes. En de verrassing werd erg gewaardeerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithuizen - 29 mei 2022
10

Fijne ervaring

Prettige website en snelle afhandeling. Altijd erg tevreden over de vershoudbakjes. Ze doen wat ze beloven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 27 mei 2022
10

Wat een verademing!

Goede bidons die tegen een stootje kunnen, niet lekken, lekker koel blijven en niet naar plastic smaken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 19 mei 2022
10

Altijd een goede keuze

Ik heb nog niet alle Lock&Lock dozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 1 mei 2022
9

Fijne service, uitstekende kwaliteit producten

Ik ben een groot fan van de Lock&Lock producten en ben bezig om stap-voor-stap al mijn oude vershoudbakjes te vervangen door die van Lock&Lock. De producten zijn mooi om te zien en van goede kwaliteit. Sluiten goed en zijn makkelijk stapelbaar en overzichtelijk. De service is uitstekend, alles wordt op tijd bezorgd en goed verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudeschoot - 1 mei 2022
9

Snelle levering, goede kwaliteit

De bakjes zijn van goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 29 april 2022
8

Handige bakjes en goede kwaliteit

Bakjes sluiten zeer goed af en zijn super handig in gebruik! Ga er zeker meer bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 16 april 2022
9

Alles aan deze bakjes bevalt me heel goed.

De maten, hoe te openen, en dan nu een crackerdoos, helemaal top. Heb sommige al jaren en ze blijven goed. Ik heb geen afwasmachine en misschien blijven ze daarom zo goed. Ze gaan wel in de diepvries en daar blijven ze ook goed onder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 7 april 2022
9

geweldig ervaring

snelle en goede service kwalitatief hoog waardige producten goede en snelle verzending, producten goed verpakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 5 april 2022
9

Zeer goede service

Ik ben heel goed geholpen bij mijn zoektocht naar een product. Ook supersnelle verzending.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel - 31 maart 2022
10

Zeer goede kwaliteit

Willen niet stuk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 26 maart 2022
10

Prima in orde

Goede ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 25 maart 2022
10

Snel en goed geleverd

Op zoek naar een goede ontbijtkoek trommel. Via internet Lock&lock gevonden. Hier hebben we al meer bewaardozen van. Bewaardoos is de juiste maat en makkelijk te gebruiken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 25 maart 2022
9

Mooi product

Prima product en handig in gebruik
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 20 maart 2022
10

Perfecte beker

Dit is m’n 4 en 5 de. Eenmaal in gebruik wil je niet meer anders. Ik gebruik dragon pearls tea en de constructie van de beker is optimaal. Een voor thuis en nieuwe voor onderweg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan de rijn - 17 maart 2022
8

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Goede producten, makkelijk te bestellen en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 15 maart 2022
10

prima vershoudbakjes en ook snelle bezorging!.

heb al veel artikelen gekocht in de loop der jaren, en ben er nog steeds blij mee!. maar ik adviseer om de bakjes Niet in de Vaatwasser te doen. na een aantal keren in de vaatwasser komt er op de bodem van de bakjes een harde dikke witte laag ,die niet te verwijderen is. en ach een paar bakjes met de hand wassen, geen probleem toch?...

Reactie van het bedrijf

Beste Flip, Wat fijn te horen dat je zo blij bent met onze bakjes en dat je er al jarenlang plezier van hebt! Wij zouden graag zien wat je bedoelt met de witte laag die in de bakjes zit. Zou je ons een foto kunnen sturen naar info@locklock.nl? Wij kijken graag even mee. Mogelijk is het te verhelpen!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 3 maart 2022
10

Super bewaarbak voor de pannenkoeken

Super goede kwaliteit totaal niet te vergelijkbaar met Action producten waar ze alles afbreekt naar 10 keer open en dicht maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinxperwick - 18 februari 2022
10

Houd vers, lekt niet

Vers houddoosjes blijven mijn eten langer vers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoten - 14 februari 2022
9

Goede ervaring

Prachtige beschuitbussen, snelle levering. Ik ben een tevreden klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 11 februari 2022
Menu