Wat vinden onze klanten?

Hier vind je de meest recente beoordelingen van onze klanten. Ben je klant en wil je je mening achterlaten? Of heb je een goede (bewaar)tip die je met ons wil delen? Laat je horen en schrijf een review!

10

Great service!

Fast service and great quality!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 14 september 2021
5

Niet blij met deksel

Deze bus voor rijstwafels (of beschuit) valt me tegen. Het vastschroeven van de deksel gaat niet heel eenvoudig, moet echt met aandacht gebeuren. Jammer, dan is blik toch makkelijker.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Nijmegen - 14 september 2021
9

Top, goede kwaliteit en snelle levering

Top, goede kwaliteit en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 13 september 2021
9

Top!!!

Snelle levering van een topprodukt... nu 2 produkten en superrr tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - 10 september 2021
9

OP en TOP tevreden

Het is even zoeken in het enorme aanbod, want Lock & Lock biedt voor alle BPA-vrije bewaarmogelijkheden wel een oplossing. Fijn om op deze manier mee te werken aan minder voedsel verspilling. Met een keurig overzichtelijke koelkast als resultaat .De bestelde artikelen keurig en snel ontvangen. Een klein probleempje met deksel van lunch box. Na zeer vriendelijk gesprek met Rebecca van de klantenservice hierover wordt mij een nieuw deksel toegestuurd. TOP! Mij zien ze in ieder geval nog terug voor evt. verdere aankopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Apel - 9 september 2021
10

Heel erg blij mee.

Ik gebruik de bakjes voor school, om verschillende etenswaren in mee te nemen. Zoals avocado, hummus, koekjes, crackers en brood bijvoorbeeld. Dit werkt heel goed, de bakjes lekken niet en vliegen ook niet zomaar open:)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 7 september 2021
10

Klantenservice heel goed

mijn deksel van de 10 liter doos was stuk, na ruim een jaar gebruik. Deze kreeg ik na vermelding kosteloos bij mijn volgende bestelling meegezonden. De bakjes werken sowieso perfect! Alles blijft langer goed en beschermd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - 7 september 2021
9

Blijft goed het aantal uren warm zoals vermeld

Prima product en snel geleverd helemaal top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijndel - 5 september 2021
8

Prima

Goede informatie op site.snelle levering mooie kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Angerlo - 4 september 2021
8

Tevreden

Fijne bakjes, sluiten goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westland - 4 september 2021
10

Lock&lock producten zijn top

Heb alleen maar goede ervaringen met de producten van Lock&lock. De site is overzichtelijk en geeft een goed beeld van het ruime assortiment. Ook de afhandeling verloopt snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 3 september 2021
9

Zeer goede producten

Erg blij met de bestelde artikelen, goede kwaliteit en ze zien er mooi uit. Voor de kinderen nu ook een fruitbakje besteld en ze zijn er erg blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk - 31 augustus 2021
10

Fantastisch product

Fijne opbergbakken met handige afsluiting. In leuke , frisse kleuren. Ik raad ze iedereen aan. Top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 29 augustus 2021
10

Super service en heel betrouwbaar

Heel betrouwbaar en netjes, Snelle verzending. Direkte oplossing bij een probleem. Aankoop werd goed gewaardeerd door medewerkster
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 24 augustus 2021
10

Geweldig handig en degelijk

Ik had al eens een tweetal eierdozen gekocht van Lock & Lock en was nu op zoek naar een beschuitbus en een bewaardoos voor ontbijtkoek omdat ik het altijd zo'n gedoe vindt om deze aan te snijden en te bewaren in de originele verpakking met dan wel een elastiek erom of een extra vershoudzakje. Nu heb ik deze geweldige producten in huis en ik ben uiterst tevreden! En kom ik erachter dat ik ook wel een tweede ontbijtkoek bak had kunnen bestellen want de creamcrackers verpakking past er ook goed in! Dus maar weer eens bestellen! De bestelling werd overigens de volgende dag netjes verpakt geleverd met een leuk extraatje erin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 23 augustus 2021
10

Super

Netjes geleverd. Mooie producten. Sluit goed. Echt handig. Fijn dat ik jullie toevallig tegen kwam bij bol.com. Zo zie je maar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22 augustus 2021
8

Fijne bak

Het is een fijne bak alleen jammer dat het deksel zo makkelijk los laat.

Reactie van het bedrijf

Beste Bianca, Hartelijk dank voor jouw review. Leuk te horen dat je het een fijne bak vindt om te gebruiken! Dat de deksel zo snel los laat, is niet de bedoeling! We zullen contact met je opnemen per mail, zodat we het probleem kunnen achterhalen en jou een oplossing hiervoor kunnen bieden.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 19 augustus 2021
8

Zeer goed, van site via levering naar eindproduct!

De website is behoorlijk overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Leveringen gaan super snel, volgende werkdag al. Producten voldoen aan alles wat je ervan mag verwachten, zien er goed uit, voelen prettig aan, werken ook zeer makkelijk en zijn (vooralsnog) goed bestand tegen vaatwasser en vriezer. Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker vaker gebruik van maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaanstad - 18 augustus 2021
10

Prima

Mooi en degelijke bakjes. Wat ik ook erg fijn vind is dat je losse onderdelen kunt bestellen. Dus de bakjes met deksels zijn ook nog duurzaam. Dekseltje kapot, nieuwe bestellen! Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langenboom - 12 augustus 2021
10

Johanna

Hierbij geeft ik door hoe heerlijk de Lock&Lock bakjes zijn. Het sluit perfect af en en je spullen blijven vers. Ik ben er heel blij mee. Geweldig zijn ze!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 11 augustus 2021
10

Geweldig mteriaal

Onze kleinkinderen zijn super blij met de bekers en snackdoosjes leuk cadeautje voor de eerste schooldag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinxperlo - 7 augustus 2021
9

Vlotte levering

Vlotte levering en uitstekende bewaardoosjes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aardenburg - 6 augustus 2021
9

Goede en snelle verzending

Een snelle verzending en de artikelen waren goed verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - 3 augustus 2021
9

Uitstekend.

Lock & Lock leveren correct goede producten tuit een ruime keus tegen een goede (actie ) prijs met een goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cuijk - 27 juli 2021
10

Uitstekende service

Wanneer een onderdeel kapot gaat krijg je uitstekende service wanneer je het wil vervangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 26 juli 2021
10

We genieten elke dag van Lock&Lock topproducten!

Elke dag beginnen met drinken uit lekvrije bekers. Elke dag koffie in geweldige thermoskan. Water mee in originele bekers. Alles opgeborgen in grandioze vershouddozen. Klasse!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldermalsen - 26 juli 2021
9

Fijne sluiting

Opnieuw vier stuks gekocht na intensief gebruik van vorige afgelopen 5 jaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 23 juli 2021
10

Prima

Vlotte levering, keurig verpakt. Prima afhandeling. En cadeautje erbij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Appelscha - 22 juli 2021
10

Hele fijne dozen

Hele fijne dozen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapel-Avezaath - 20 juli 2021
10

Zeer goede kwaliteit

Gebruik 2 vershouddozen al vele jaren voor ontdooien KVV rollen (voor de hond) in de koelkast. Net overgestapt naar ander merk vlees, waarvoor ik iets grotere maat vershouddoos nodig heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 17 juli 2021
10

Zeer symphatieke website

Overzichtelijk aanbod en gemakkelijk bestellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 17 juli 2021
10

Prima!

Snel geleverd. Goed verpakt. Bakjes voldoen prima aan onze eisen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hierden - 11 juli 2021
10

Mooi en goed product

Snel en netjes geleverd Heel blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 27 juni 2021
9

Heel goede service.

Ik bestelde een langwerpige vershouddoos, maar deze bleek net te lang voor in het keukenkastje. Gebeld en uitgelegd. Ik kon hem terugsturen en ze zouden meteen na ontvangst de kleinere opsturen. Super service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 26 juni 2021
10

Perfect maatje bewaar bakje.

Reuze blij . Pas een gastric bypass gekregen, dus elke keer kleine beetjes eten. Deze bakjes zijn perfect voor het verdelen en bewaren van hetgeen ik gemaakt heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 26 juni 2021
9

Goed

Goed product en. Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VEENDAM - 15 juni 2021
9

Super voorraad bakjes

Ik heb de bakjes in alle maten. Echt super bakjes. Lekken niet. Diepvries en magnetrin geen probleem. Snelle levering en altijd attentie bij bestelling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 13 juni 2021
9

Super snel, duidelijk en een heel mooi product

Fantastisch
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 12 juni 2021
10

Handig in gebruik.

Makkelijk in gebruik sluit goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doesburg - 7 juni 2021
9

Uitstekende producten van eveneens uitstekende kwaliteit

Ik heb al vele bakjes in gebruik zowel voor voedsel maar ook de kleinste bij reparaties van electronica om. De kleine componenten inte doen en zo dus bij elkaar te houden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deil - 6 juni 2021
9

Leuke kleurrijke bakjes, sluiten soepel en goed af

Ik dacht dat ik er teveel besteld zou hebben… maar ik heb ze nu al bijna allemaal in gebruik! Heel blij mee, superfijn dat dit ook in de vaatwasser, magnetron en oven kan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bemmel - 28 mei 2021
9

Uitstekend.!

Alles zag er goed uit en de koekdoos, beschuitbus en rijstwafelbus zijn al in gebruik. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 14 mei 2021
10

Mooi en degelijk

De eerste indruk is: mooi en degelijk, ik hoop dat ze mooi blijven bij gebruik in de vriezer, magnetron en vaatwasser. Mijn oude goedkope bakjes werden nl heel lelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aduard - 12 mei 2021
10

Geweldige service en nog betere bakjes!

Wat een onwijs fijne bakjes zijn dit! Van elke lijn wel iets gekocht en het blijft me verbazen hoe fijn alles in gebruik is. Na een beschadigd bakje gehad te hebben kreeg ik al gauw te horen dat ik dit zelfde bakje gratis bij mijn volgende bestelling zou krijgen. Hiermee is mijn mening dat de service geweldig is! Al met al echt super producten! 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warmond - 12 mei 2021
10

Geweldig!

Wat een heerlijke doosjes, passen netjes op elkaar en kunnen in magnetron en vriezer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 11 mei 2021
6

Iets te klein uitgevallen

Dacht dat er een half brood inpaste maar de doosjes waren te laag jammer maar helaas , nu voor andere toepassing in gebruik. Volgende keer brood ff nameten en niet op de afbeelding afgaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 10 mei 2021
9

Gewoon goed

What you see is what you get
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 9 mei 2021
10

Goede service en producten met een hoge kwaliteit.

Ik ben een groot gebruiker van lock&lock. Producten blijven veel langer vers. Is milieuvriendelijk en ruimte besparend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 8 mei 2021
9

Ideale smoothie beker to go

2 smoothie beker(600 ml) to go aangeschaft. Ideaal. Makkelijk mee te nemen en lekvrij. Top product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- de Lutte - 4 mei 2021
9

Topdozen

Superfijne doosjes met goede afsluiting en top snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haaften - 4 mei 2021
Menu