Wat vinden onze klanten?

Hier vind je de meest recente beoordelingen van onze klanten. Ben je klant en wil je je mening achterlaten? Of heb je een goede (bewaar)tip die je met ons wil delen? Laat je horen en schrijf een review!

10

Wat een verademing!

Goede bidons die tegen een stootje kunnen, niet lekken, lekker koel blijven en niet naar plastic smaken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 19 mei 2022
10

Altijd een goede keuze

Ik heb nog niet alle Lock&Lock dozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 1 mei 2022
9

Fijne service, uitstekende kwaliteit producten

Ik ben een groot fan van de Lock&Lock producten en ben bezig om stap-voor-stap al mijn oude vershoudbakjes te vervangen door die van Lock&Lock. De producten zijn mooi om te zien en van goede kwaliteit. Sluiten goed en zijn makkelijk stapelbaar en overzichtelijk. De service is uitstekend, alles wordt op tijd bezorgd en goed verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudeschoot - 1 mei 2022
9

Snelle levering, goede kwaliteit

De bakjes zijn van goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 29 april 2022
8

Handige bakjes en goede kwaliteit

Bakjes sluiten zeer goed af en zijn super handig in gebruik! Ga er zeker meer bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 16 april 2022
9

Alles aan deze bakjes bevalt me heel goed.

De maten, hoe te openen, en dan nu een crackerdoos, helemaal top. Heb sommige al jaren en ze blijven goed. Ik heb geen afwasmachine en misschien blijven ze daarom zo goed. Ze gaan wel in de diepvries en daar blijven ze ook goed onder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 7 april 2022
9

geweldig ervaring

snelle en goede service kwalitatief hoog waardige producten goede en snelle verzending, producten goed verpakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 5 april 2022
9

Zeer goede service

Ik ben heel goed geholpen bij mijn zoektocht naar een product. Ook supersnelle verzending.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel - 31 maart 2022
10

Zeer goede kwaliteit

Willen niet stuk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 26 maart 2022
10

Prima in orde

Goede ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 25 maart 2022
10

Snel en goed geleverd

Op zoek naar een goede ontbijtkoek trommel. Via internet Lock&lock gevonden. Hier hebben we al meer bewaardozen van. Bewaardoos is de juiste maat en makkelijk te gebruiken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 25 maart 2022
9

Mooi product

Prima product en handig in gebruik
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 20 maart 2022
10

Perfecte beker

Dit is m’n 4 en 5 de. Eenmaal in gebruik wil je niet meer anders. Ik gebruik dragon pearls tea en de constructie van de beker is optimaal. Een voor thuis en nieuwe voor onderweg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan de rijn - 17 maart 2022
8

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Goede producten, makkelijk te bestellen en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 15 maart 2022
10

prima vershoudbakjes en ook snelle bezorging!.

heb al veel artikelen gekocht in de loop der jaren, en ben er nog steeds blij mee!. maar ik adviseer om de bakjes Niet in de Vaatwasser te doen. na een aantal keren in de vaatwasser komt er op de bodem van de bakjes een harde dikke witte laag ,die niet te verwijderen is. en ach een paar bakjes met de hand wassen, geen probleem toch?...

Reactie van het bedrijf

Beste Flip, Wat fijn te horen dat je zo blij bent met onze bakjes en dat je er al jarenlang plezier van hebt! Wij zouden graag zien wat je bedoelt met de witte laag die in de bakjes zit. Zou je ons een foto kunnen sturen naar info@locklock.nl? Wij kijken graag even mee. Mogelijk is het te verhelpen!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 3 maart 2022
10

Super bewaarbak voor de pannenkoeken

Super goede kwaliteit totaal niet te vergelijkbaar met Action producten waar ze alles afbreekt naar 10 keer open en dicht maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinxperwick - 18 februari 2022
10

Houd vers, lekt niet

Vers houddoosjes blijven mijn eten langer vers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoten - 14 februari 2022
9

Goede ervaring

Prachtige beschuitbussen, snelle levering. Ik ben een tevreden klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 11 februari 2022
10

Geweldige doosjes!

Ben vooral heel blij met de cake en ontbijt doos!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem - 10 februari 2022
9

Zeer goede kwaliteit

De bakjes zijn makkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. Prima service en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 10 februari 2022
10

Waar voor je ged

Kwaliteit en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 9 februari 2022
10

Fijne produkten

Mooie site leuke dingen besteld en binnen 1 dag geleverd, netjes ingepakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhenen - 3 februari 2022
10

Goede kwaliteit.

Ik gebruik al jaren Lock&Lock.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 25 januari 2022
10

erg tevreden

mooie kwaliteit, goede communicatie en snelle levering ga zeker nog meer maten bestellen, mis alleen soms wat duidelijker info bij de producten.

Reactie van het bedrijf

Hallo San, Wat leuk te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor jouw feedback. We horen graag wat voor informatie je mist of onduidelijk vindt bij onze producten, zodat wij dit kunnen verbeteren! Tips en ideeën zijn altijd welkom via info@locklock.nl.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- L'dam - 24 januari 2022
10

Ok

Vlotte en eerlijke afhandeling van de aankoop. Zeer vriendelijke behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout - 15 januari 2022
9

Perfect

Makkelijk web site, de producten die ik zocht gevonden en snel in huis. Deze site bij mijn favorieten gezet voor de toekomst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- oudenbosch - 10 januari 2022
10

top service

een schaaltje was al stuk na een paar weken, een mailtje volstond om direct een nieuwe opgestuurd te krijgen. Pech kan gebeuren, maar met zulke service geen probleem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhenen - 6 januari 2022
10

Top producten en snelle levering

Mooi producten die super in gebruik zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 4 januari 2022
10

Super service en lek dichte potjes

Het potje dat ik besteld had was niet lek dicht. Wanneer ik contact had opgenomen met de klantendienst hebben ze mij onmiddellijk verder geholpen en een nieuw potje opgestuurd. Super service en mijn probleem was snel opgelost!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- België - 2 januari 2022
10

perfekt

gemakkelijk, juiste inhoudsmaat en sluiten perfect af
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 28 december 2021
8

Al jaren plezier van.

Al veel jaren plezier van alle voorraadpiteen en ovenschalen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek - 28 december 2021
10

Verrasend

Eerst een kleine bestelling gedaan, daar ik verrast was door de kwaliteit en prijs heb ik daarna meteen al mijn oude bakjes richting de afvalbak gebracht en daarna op de website allemaal nieuw besteld bij lock&lock. De levering werd zeer snel bij ons bezorgd en ik en m n vrouw zijn er helemaal blij mee.al met al zijn de producten van lock&lock een echte aanrader. Een dikke 10 voor dit bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 26 december 2021
8

Gewoon goed

Kende LOCK&LOCK al, dus wist dat het precies was wat ik wilde. Gebruik de bakjes om eten in te doen voor mijn nachtdiensten, er kan precies genoeg in voor 1 maaltijd. Ook de saladebak besteld echter vind ik daar het sausbakje wat klein van. Neem dus een los bakje voor de saus mee. Bestel zeker weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwartsluis - 24 december 2021
7

Fijn formaat bakjes jammer dat ze niet in elkaar passen

De maat en sluiting van dit bakje is perfect voor ons gebruik. Wel jammer dat ze leeg niet in elkaar stapelbaar zijn. Dat zou opbergruimte schelen.

Reactie van het bedrijf

Hoi Sanne, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Fijn te horen dat je blij bent met onze bakjes! Het klopt dat niet al onze bakjes stapelbaar zijn. Als je een eventuele volgende keer graag stapelbare vershouddozen wil, neem dan eens een kijkje in de categorie 'Stapelbaar'. Deze vind je onder de hoofdcategorie 'Vershoudbakjes'. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het uiteraard graag! Je kan ons bereiken via info@locklock.nl.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Didam - 19 december 2021
9

Tevreden!

Fijne stevige opruimdozen. Sluiten goed af.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 15 december 2021
10

Alles ziet er mooi uit en met 3 dagen al in huis

De site is mooi en alles is makkelijk uit te zoeken. Leuke sets om uit te zoeken Leuk met kleurtjes En snel in huis. Ben super tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wezep - 6 december 2021
10

Prima kwaliteit en snelle levering

Gebruik Lock&Lock producten al jaren tot volle tevredenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - 5 december 2021
8

Super fijn, besteld en snel geleverd

Super fijn, besteld en snel geleverd . En altijd goed om in gebruikte doos te leveren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 1 december 2021
9

Geweldige vershoudbakken(jes)

Sinds ik lock&lock heb ontdekt gebruik ik die eigenlijk alleen nog maar Ze zijn echt goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo - 28 november 2021
10

Superfijne vershouddozen.

Een geweldig product, sluit goed af , mooi stapelbaar en ziet er ook vrolijk uit. Ook fijn dat ze in heel veel maten te krijgen zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bruchem - 28 november 2021
10

Geweldig!

Producten sluiten goed af waardoor levensmiddelen goed bewaard worden. Ideaal om doosjes gevuld mee te nemen onderweg, ze lekken niet. Kortom top product, heb ze al jaren in gebruik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diessen - 27 november 2021
10

Correcte snelle levering

Één dag eerder besteld en idd de volgende dag thuis afgeleverd. Ook de Free boxes zijn op dezelfde manier geleverd met respect voor de klant en millieu. Zéér tevreden dank U wel!!! ⭐⭐⭐⭐⭐ zeker waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverlo - 25 november 2021
10

Zeer tevreden

Snel geleverd en goed verpakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lekkerkerk - 21 november 2021
8

Ziet er mooi uit

Snelle levering, product ziet eruit zoals omschrijving. Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 15 november 2021
10

Schitterend!

Goede kwaliteit! Netjes afgeleverd en extra cadeautje. Ik heb deze vooral gekozen voor wat organisatie in de diepvries. De kleinere doosjes zijn ideaal voor 1 persoon porties. Een soepje is snel ontdooid. Ook goed voor porties te kopen bij de verse slager, weeral goed voor het milieu en het blijft langer vers. De nieuwe tritan doosjes zijn handig voor mijn snacks op het werk. Doosjes nemen meer plaats in de diepvries dan zakjes maar zo overzichtelijk dat je dan ook minder gaat weggooien omdat het al te lang ergens achteraan in je diepvries zit. Ik ga hier zeker nog bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schilde - 14 november 2021
10

Super bakjes, waterdicht, luchtdicht

Hele fijne bakjes, waterdicht, luchtdicht. Kunnen in de vriezer, magnetron. In de vaatwasser vind ik niet zo prettig. Het is plastic en droogt slecht. Maar ze zijn zo snel afgewassen dat dat geen probleem is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brakel - 14 oktober 2021
10

Geweldige vershouddozen

Al jaren gebruik ik de dozen van Lock & Lock. Voor mij de beste die er zijn. Heel fijn dat er nu ook hoge dozen zijn. Al mijn bloem en meel goed opgeborgen in een passende doos.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 13 oktober 2021
10

Zeer fijne voorraad dozen

Blij met de nieuwe voorraaddozen, praktisch en handig om mee te werken. Service is echt Top! Dank u Lock & Lock voor de leuke en handige beker met afsluitdeksel die ik erbij kreeg als een presentje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2e Exloermond - 8 oktober 2021
10

Geweldige bakjes, goede vriendelijke service

Heel tevreden met de bakjes van Lock & Lock. Je kan ze ondersteboven houden, schudden, ze lekken echt niet! Als ze uit de afwasmachine komen zijn ze zo goed als droog. Geen vervelende naden. Ze zien er stevig en duurzaam uit. Ik kreeg op mijn mail met een vraag ook snel en vriendelijk antwoord en bij de bestelling kwam ook nog eens een gratis beker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 8 oktober 2021
10

Kwalitatief hoogwaardige producten

Heel tevreden over het gebruiksgemak, de diversiteit aan vershoud doosjes. Ik kan ze iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sterksel - 20 september 2021
Menu