Wat vinden onze klanten?

Hier vind je de meest recente beoordelingen van onze klanten. Ben je klant en wil je je mening achterlaten? Of heb je een goede (bewaar)tip die je met ons wil delen? Laat je horen en schrijf een review!

10

Superbakken!

Absoluut waterdichte containers en heel makkelijk in gebruik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 15 mei 2024
8

Goede producten

Mooi materiaal. Jammer dat je veel moet bestellen om gratis te laten verzenden. Heb nu nog een paar producten nodig maar heel jammer dat je dan € 10 moet bijbetalen zodoende heb ik niet de intentie om het nog te bestellen. Graag kortingscode voor gratis verzending Thanks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwpoort - 5 mei 2024
9

Zeer goed

Ik had al zeer oude bakjes van Lock&Lock. Ik had een kapotte deksel en dacht... Eens even kijken of ze nog bestaan. En ze bestaan nog en nog in de buurt ook. Dus een bestelling geplaatst en zelf afgehaald. Alles ging prima. De bestelling stond klaar en dus weer een paar nieuwe bakjes in huis. Dank jullie wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 29 april 2024
9

ZEER GOED TEVREDEN OVER BESTELLING EN PRODUKT

KEURIG EN NETJES VERPAKT EN BESTELLING KEURIG OP TIJD AFGEWERKT
Zou je ons aanbevelen? Ja
- WEERSELO - 28 april 2024
10

Snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding. Product werd snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven - 27 april 2024
10

Mooie dozen.

Sluiten perfect, snelle levering, hoede informatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boazum - 21 april 2024
10

Van je huis naar het werk is alles potdicht

Ik was al langer op zoek naar potjes (in verschillende maten) die potdicht waren als je aan het rijden bent naar het werk of transportrijden natuurlijk. Dit merk is echt 100% dicht en de RVS potjes zijn een aanrader om je voedsel koud te houden en als je je eten opwarmt word het zeker warm.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kieldrecht - 16 april 2024
10

Snel opgestuurd - top service!

Kreeg de spullen de volgende dag al in huis. Top! Bleek dat er een foutje zat in wat werd gestuurd. Mocht verkeerde product houden en had de dag erna het juiste product in huis. Zal zeker nogmaals hier bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 16 april 2024
10

Mooi product, voldoet aan verwachting

Mooi product, BPA vrij, voldoet aan verwachting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HELMOND - 9 april 2024
4

Niet stapelbaar als een nestje

Helaas zijn de bakjes niet in elkaar te stapelen als een nestje waardoor ze in de kast enorm veel ruimte innemen. Als ik dit van te voren had geweten / gerealiseerd had ik ze niet gekocht. Voor mij een miskoop1 Kwaliteit is op zich prima

Reactie van het bedrijf

Hallo Patrick, Jammer te horen dat de bakjes niet naar verwachting zijn. Het klopt dat niet al onze bakjes in elkaar gestapeld kunnen worden. Voor de stapelbare bakjes hebben wij een aparte categorie: https://locklock.nl/shop/vershoudbakjes/stapelbaar/ Bij twijfel, kan je altijd contact met ons opnemen via info@locklock.nl, dan helpen wij graag verder!

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Almere - 9 april 2024
8

Netjes en snel bezorgd

Netjes en snel bezorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 24 maart 2024
9

Perfect voor mijn foel

Goede maten. Ik heb behoefte aan opbergen meel en zo, er mogen geen muizen bij komen. En dat lukt prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SCHIEDAM - 24 maart 2024
8

Top product

Makkelijk afsluitbaar en allebei leuk zowel kleur en transparant zodat je meteen alles ziet. Totaal geen spijt van aangeschafte artikelen, koop nu geen ander merk meer zodat anders het weer tot een zooitje ongeregeld wordt. Dit bevalt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wessem - 13 februari 2024
10

Zeer tevreden

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, Volgende dag al thuis ontvangen. Was keurig verpakt ben er erg blij mee. Zal zeker weer een keer iets bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HARKEMA - 8 februari 2024
1

Teleurstellend

Ik kocht 1,9 L twist foodcontainer voor grote beschuiten. Ze passen er niet in. De containers op zich zijn prima. Helaas niet voor grote beschuiten.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor jouw review. Jammer te lezen dat je niet tevreden bent met de beschuitbussen. Het klopt dat deze bussen geschikt voor de 'standaard' beschuitmaat en niet voor de speciale beschuiten. Wij zullen kijken of wij onze informatie hierover kunnen verduidelijken. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@locklock.nl.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Delft - 4 februari 2024
9

Heel blij met deze producten

Snel besteld en bezorgd...keurig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 2 februari 2024
9

Tevreden

Heel tevreden over de geleverde artikelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wervik - 2 februari 2024
10

Fijne bakjes met goede klantenservice

Er was een klein foutje gemaakt met onze bestelling. Dit is door de klantenservice heel snel opgepakt en op een hele fijne manier opgelost. Daarbij zijn de bakjes erg fijn in gebruik en ze gaan jarenlang mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geffen - 1 februari 2024
9

Perfect

Precies wat ik nodig had! Helaas wordt ook deze beker in de vaatwasser niet goed droog (zoals alle andere 'kunststof' bakjes) maar verder écht perfect!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mill - 29 januari 2024
10

Zeer prettige en leuke vershoudbakjes

De vershoudbakjes zijn erg handig. Ze sluiten heel goed af, je kan ze stapelen en ze zien er ook nog eens leuk uit. Top produkt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 22 januari 2024
10

Doet wat het beloofd!

Geweldig ovenschaaltje. Past mooi in de airfryer, handig als je maar voor 1 persoon een ovenschotel wilt maken. Deksel sluit makkelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tegelen - 15 januari 2024
10

Superblij met mijn aankopen!

Ik ben fan! Heel goed materiaal en met de stickers erop staat het supermooi en overzichtelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogezand - 11 januari 2024
10

Uniek

De enigste thermos wat uren lang warm blijft
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 6 januari 2024
8

Als vanouds goed

Mijn eerste Lock&Lock doos ruim twintig jaar geleden gekocht en intens gebruikt. Was blij deze nu opnieuw te vinden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 3 januari 2024
8

goede vershoudbus, maar net niet groot genoeg voor AH beschuiten

Ik zocht een beschuitbus voor grote beschuiten van het eigen merk van AH. Omdat de bus echter taps toeloopt, passen de beschuiten er niet helemaal in. De 2 onderste beschuiten moet ik dus kapot breken, dat is jammer. Er staat een foto op de site met grote beschuiten van Bolletje, die er wel in zouden passen zo te zien, maar helaas, de beschuiten van eigen merk AH passen er dus net niet in. Ik ga er dus iets anders in bewaren.....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 30 december 2023
10

Gewoon super

Veel keus, geweldige producten. Je producten blijft echt veel langer goed in de lock en lock vershouddozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 7 december 2023
9

Snelle levering van mooie producten.

Ik heb al veel producten van lock&lock die ik naar volle tevredenheid gebruik. Deze bestelling vult mijn voorraad mooi aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAARSSEN - 1 december 2023
10

Zeer tevreden met koekjes vershouddoos

Nooit meer slappe en "oude" koekjes dankzij de prima vershouddoos van Lock&Lock! Makkelijk te sluiten en te openen en op te bergen. Neemt nauwelijks ruimte in beslag omdat je hem kunt stapelen. Echt ideale doos en er past met gemak een hele rol koekjes in. Zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 24 november 2023
8

Mooie handige produkten

Erg handig in gebruik zeker als je maar kleine porties nuttigt.zou de lunchbox 1 liter zeker aanraden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 21 november 2023
10

Geweldig

Bestelling binnen no time binnen. Goed verpakt en top produten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 18 november 2023
10

Snelle goede service en heel fijne bakjes

Ik heb besteld en kon het dezelfde dag ophalen. Heel vriendelijke service en superfijne producten! Heel blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 13 november 2023
10

Uitstekend

Ik heb hier glazen opbergers gekocht. De ervaring geldt voor webwinkel en L&L glaswerk (zeer goede kwaliteit van bakje én deksel). Voor de keuken gebruik ik alleen glazen opbergers (van meerdere merken).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brucht - 10 november 2023
10

Zeer tevreden.

Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Kwalitatief materiaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwalm - 8 november 2023
5

Loopt scheef af

Bus op tijd en snel ontvangen. Wel lopen de beschuitbussen scheef af naar beneden. De beschuiten die iets breder zijn passé dan alleen boven in maar een hele rol niet.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Dneek - 6 november 2023
9

Locklock mijn favoriete vershoudbakjes

Al jaren gebruik ik de vershoudbakjes van locklock. Altijd heel tevreden. Zeer handige sluiting, ook als t bakje net uit de diepvries komt. Ook wel eens bakjes van andere merken geprobeerd maar niks kan tippen aan locklock. En locklock is ècht lekdicht. Helaas was mijn bestelling niet compleet maar na contact meteen de rest verstuurd die ik de dag erna al ontvangen heb. Nette service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arcen - 20 oktober 2023
10

erg blij

snelle levering en goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- dahlialaan 20 3090 Overijse - 15 oktober 2023
10

Top product

Top product.... deze bakjes sluiten tenminste goed luchtdicht af. Goed verpakt bij aankomst
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helden - 14 oktober 2023
8

Order wordt netjes en snel geleverd.

Order wordt netjes en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 7 oktober 2023
10

Goede producten weten we uit ervaring.

Na weer een paar bakjes gekocht te hebben van een huismerk van een huishoud artikelen zaak, bleken deze “look alike” bakjes mogelijk te sluiten en te openen. We waren er helemaal klaar mee en hebben vervolgens “ de echte” besteld en deze voldoen weer perfect. Ook de drinkflessen voldoen prima. De gloed nieuwe “look alike” bakjes naar de kringloop gebracht. Waardeloze bakjes weg…..ergernis ook.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 3 oktober 2023
7

Service is wel top maar de bakjes vind ik niet top

De service is helemaal fijn! Er werd geen korting afgerekend op de site bij de eerste bestelling omdat het fout liep op de website bij mij. Ik kreeg in ruil een fijn snackdoosje gratis in de plaats! Alleen zijn de bakjes die ik bestelde niet helemaal top, ik vind ze vrij laag, op de foto leken ze hoger en ik had een iets stevigere kwaliteit verwacht. Ik had namelijk ergens anders ook bakjes besteld omdat ik er wel een paar nodig had en ik vond deze eigenlijk veel beter van de andere site. Alleen is het retourneren op eigen rekening wat dat dan weer jammer maakt. Het retourneren zou bijna de helft van mijn totaal bedrag kosten.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk voor jouw review. Jammer te horen dat je niet helemaal tevreden bent met de bakjes. Als wij ergens bij kunnen helpen, neem dan contact op via info@locklock.nl

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Kortrijk - 27 september 2023
10

efficiënt

Erg fijne bakjes. Ik gebruik de 600 ml bakjes om maaltijden in de vriezer te bewaren. Hierdoor hoef ik niet elke avond eten te bereiden, wat erg fijn is ivm avondwerk en school.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Westereen - 27 september 2023
10

Superfijne en kwalitatieve vershouddoosjes

Uit ervaring wist ik dat ze goede verhoudproducten verkopen bij Lock&Lock. Omdat ik een chronisch tekort had aan fruitbakjes voor school, heb ik een serie gekocht en deze meteen maar uitgebreid met een brooddoos en twee ronde dozen. Super tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 20 september 2023
10

Top Service - Top Kwaliteit vh produkt

Top Service - Top Kwaliteit vh produkt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortessem - 18 september 2023
3

Waterfles ecolife niet geschikt voor schoolgaande jeugd

Mijn score is enkel voor de ecolife waterfles! Ik had voor beide kinderen een waterfles ecolife gekocht om mee naar school te nemen. Na welgeteld 1 week zijn de drinkbussen alletwee al kapot. Ik geef toe dat de fles uit de handen is geschoven, maar wel bij alletwee de kinderen, dag op dag. De zegel onderaan is daardoor helemaal open gesprongen en de fles is niet meer bruikbaar. Ik heb in hetzelfde materiaal van een ander merk flessen gehad en die zijn meermaals gevallen, maar zijn nooit kapot gegaan. Daar hebben de kinderen meerdere jaren mee kunnen doen. Daarom raad ik deze flessen echt niet aan voor schoolgaande jeugd! Ik ga op zoek naar flessen in een ander materiaal!

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend te horen dat de flessen stuk zo snel zijn stuk gevallen! Je kan altijd contact opnemen met ons via info@locklock.nl, zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rijkevorsel - 15 september 2023
10

Super leuke mooie bakjes voor een hele goede prijs

Heb de set besteld met 2 kleine lunchboxen in roze en groen en wat top zeg!! Kids super blij en je kunt leuke lunch variaties maken ook zeer goede prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 11 september 2023
9

Fantastisch!

Zo blij met de 2de levering van Lock & Lock. Je betaalt wat maar dan heb je ook wat. Erg blij met de veelzijdige boxen en kan ze iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 31 augustus 2023
10

perfect

Zelf gebakken brood in de lock&lock in de vriezer perfect sluit heel goed af ,een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rijen - 26 augustus 2023
10

Super!

2 Super fijne en mooie broodtrommels besteld. ook dat het per vakje afsluit en er dus geen vocht bij het brood komt is echt ideaal! al vaker besteld bij jullie en ben zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overloon - 25 augustus 2023
10

Een top product, snel geleverd door een goede webshop.

Voor ons is Lock&lock de nieuwe Tupp..... Wij maakten kennis met de Lock&lock artikelen via een AH spaaractie. Zeer tevreden over dit vershoud systeem. Ik zag nu pas dat deze artikelen ook online te koop zijn. Ook gelijk gedaan bij deze webshop. Goede site, makkelijk betalen en snel correct geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 17 augustus 2023
10

Goed spul

Wij hebben meerdere dozen van dit merk en gebruiken het dagelijks. Prima kwaliteit en goed af te sluiten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vorden - 12 augustus 2023