Veilig betalen

Bij LOCK&LOCK betaal je veilig en volgens je eigen voorkeur. Je kunt op diverse manieren betalen.

Bij LOCK&LOCK betaal je veilig en volgens je eigen voorkeur. Je kunt op diverse manieren betalen.

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Overboeking

Overboeking betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van LOCK&LOCK bij het betaalplatform MultiSafepay. Dit kan bijvoorbeeld via internetbankieren of via een overschrijving. Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken uw naam en het ordernummer uit je orderbevestiging.

Indien de betaling niet binnen 14 dagen is bijgeschreven, beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, je ontvangt nog wel een herinneringsmail.

Achteraf betalen (extra kosten bedragen €1,99)

Met Riverty (voorheen AfterPay) kun je achteraf betalen, nadat je je bestelling in ontvangst hebt genomen. Je ontvangt dan een betaaloverzicht van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht bekijken en betalen. Voor meer informatie, sturen wij je door naar Riverty.

Mister Cash/Bancontact (alleen voor België)

Met Mister Cash/Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je betaalt binnen de beveiligde en vertrouwde bankomgeving van jouw eigen bank met een uniek TAN nummer. Je kunt direct gebruik maken van Mister Cash/Bancontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Veilige verbinding

Om de veiligheid van betalen te waarborgen, gebruikt LOCK&LOCK het betaalplatform MultiSafepay dat beveiligd is met SSL-normen. SSL is op dit moment het veiligste en meest gebruikte encryptieprotocol op internet.

Contact

Lock&Lock Benelux B.V.:
Oostergracht 3
3763 LX Soest

e-mail: info@locklock.nl
telefoon: 085-800 1800 (ma-vrij van 09:00-17:00)