eten-onderweg

Actie: 35% korting op de salade lunchboxen! Shop >

Eten voor onderweg: wat maak je en hoe neem je het mee?

Het is vakantie! Ga jij er ook lekker op uit?  Tijdens een uitstapje is het natuurlijk altijd fijn om eigen eten mee te kunnen nemen. Hieronder tips voor lekker eten voor onderweg, wat je ook nog makkelijk mee kunt nemen!

(PASTA)SALADE TO GO 

Gezond, lekker en easy to go! Met een salade kun je enorm variëren. Voor een stevigere salade maak je bijvoorbeeld deze pasta pesto salade. Een (pasta)salade neem je gemakkelijk en lekvrij mee in een salade lunchbox! Bestel een salade lunchbox met 10% korting.

YOGHURT TO GO

Simpel maar heel lekker om zelf te maken: yoghurt! Tijdens warme dagen is een frisse variant heel lekker. Maak bijvoorbeeld een frisse sinaassappelyoghurt en neem het mee in deze yoghurtbeker. Die overigens ook geschikt is voor het meenemen van nachos met een dipje of brood/groente reepjes met hummus! Bestel een yoghurtbeker met 10% korting!

SOEP TO GO

Een warme maaltijd voor onderweg? Neem een soepje mee! Bijvoorbeeld een van deze soeprecepten, daar lees je meteen hoe je soep het beste kunt bewaren. In de thermos lunchbox neem je het gemakkelijk mee én blijft het tot 6 uur warm! Bestel de thermos lunchbox met 10% korting.

SNACKS EN TUSSENDOORTJES TO GO

Denk aan stukjes fruit en groente, nootjes, koekjes, wraps, krentenbollen. In de verschillende bakjes met vakjes heb je altijd een gevarieerde snackbox bij je! Bestel de bakjes met vakjes met 10% korting.

EN VERGEET HET DRINKEN NIET!

Naast eten is het natuurlijk ook belangrijk om genoeg drinken mee te nemen in drinkflessen. Zorg voor genoeg water en voeg daar voor de smaak wat stukjes fruit aan toe! Wil je het water lekker koud houden? Neem dan een HOT&COOL thermosfles mee, daarin blijft het drinken tot wel 6 uur koud!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu