lunch-meenemen

Actie: 35% korting op de salade lunchboxen! Shop >

Een gezonde lunch meenemen naar werk of school is zo gedaan!

Zelf een gezonde lunch meenemen voor kantoor- of schooluren is de beste manier om alle verleidelijke snoepautomaten en kantine snacks te ontwijken! Je zult je de gehele dag frisser, fitter en scherper voelen waardoor je extra hard kunt werken. Dit vergt natuurlijk enige voorbereiding, maar is de moeite zeker waard. Het is super simpel zolang je een goede voorbereiding treft, de juiste recepten gebruikt en de lunch op een juiste manier meeneemt. Wij leggen je graag uit hoe jij het best je lunch kan meenemen met hierbij wat leuke en gezonde tips voor recepten!

EEN GEZONDE LUNCH MEENEMEN

Heb je ‘s middags weinig tijd om een lekkere lunch klaar te maken? Je kunt je lunch ook ‘s ochtends vroeg of de avond van tevoren al klaarmaken. Denk bijvoorbeeld aan een salade, soep, wraps of leftovers van de avond ervoor! Bewaar het vervolgens in een vershoudbakje en ‘s middags kun je een verse en gezonde lunch meenemen. LOCK&LOCK heeft verschillende handige vershoudbakjes waarmee je je koude of warme lunch lekvrij mee kunt nemen. Bestel de lekvrije bakjes met 10% korting!

GEMAKKELIJKE EN GEZONDE LUNCH OM MEE TE NEMEN

Verwen jezelf met een gezonde uitgebreide lunch en je zult zien dat al je collega’s jaloers zijn! Daarbij is een eigen gezonde lunch meenemen is ook nog eens goed voor je portemonnee. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij enkele gezonde lunch recepten geselecteerd die ideaal zijn om thuis voor te bereiden. Probeer het zelf en ervaar hoe snel en makkelijk je een gezonde lunch voorbereidt!

EEN GEVARIEERDE LUNCHBOX

Wil je geheel iets anders voor de lunch? Stel dan je lunchbox samen met allerlei lekkere hapjes. Beautylab blogger Serena heeft wat leuke lunchboxen samengesteld. Bekijk het filmpje en doe inspiratie op!

LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES

Zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Wil je meer overzicht in je koelkast? Of je lunch meenemen voor onderweg? Door de perfecte afsluiting zijn de vershoudbakjes lekvrij en houd je eten dagen langer vers. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar kunnen worden bewaard. BPA-vrij en geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu