mealprep-bbq-recepten

Mealprep recept | BBQ recepten

It’s BBQ time! En een gezellige en ontspannen BBQ begint met goede voorbereidingen. Bedenken wat je wil maken, de juiste ingrediënten kopen en voorbereiden. En vergeet vooral niet de tijd te nemen om het vlees, de vis en/of de groenten lekker te marineren voor de lekkerste smaken! Tip: de vershoudbakjes van LOCK&LOCK zijn ideaal om te gebruiken tijdens het marineren. Doordat de bakjes lekvrij zijn, lekt er geen marinade uit. Bovendien kun je het bakje af en toe ook omdraaien om ervoor te zorgen dat de marinade extra goed kan intrekken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets lekt. En om het nog makkelijker te maken heeft Philippine van der Goes voor ons een aantal heerlijke BBQ-recepten op een rijtje gezet!

LAMSRACK MET ROZEMARIJN RUB

Een mooi en lekker stukje vlees voor op de BBQ: lamsrack met rozemarijn rub. Voor de echte fijnproevers!

mealprep-recept-lamsrack

PITTIGE GARNALEN MET CITROEN

Maak lekkere spiesjes van pittige garnalen met citroen.

mealprep-recept-garnalen

HELE DORADE MET VERSE KRUIDEN

Er zijn verschillende vissoorten die je heerlijk klaar kan maken op de BBQ. Deze hele dorade met verse kruiden is er eentje van!

mealprep-recept-dorade

BIJGERECHTEN

Een BBQ is pas echt compleet met een aantal lekkere bijgerechten voor tussendoor! De bijgerechten zijn gemakkelijk voor te bereiden en geven de BBQ net even iets extra’s.

bbq-bijgerechten

En verder lekker voor bij de BBQ:

  • Verschillende kleuren paprika in grove repen om te grillen op de BBQ.
  • Plakjes courgette om te grillen op de BBQ.
  • Italiaanse worst in dunne plakjes.
  • Olijven
  • Cherrytomaatjes

LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES

Voor een goed voorbereide BBQ heb je een voorraad goede, luchtdichte vershoudbakjes nodig. De vershoudbakjes van LOCK&LOCK zijn ideaal om het vlees, de vis en/of de groenten te marineren voor de lekkerste smaken! Snijd alles, doe de marinade erbij en zet in de koelkast. Omscheppen hoeft niet, draai gewoon af en toe het bakje om!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu