Zalm-uit-airfryer

Airfryer recept | Zalm uit de Airfryer

De Airfryer is bijna niet meer weg te denken uit de keuken. Het is niet alleen gezond, snel en handig maar je kunt er ook enorm veel dingen in bereiden! Wist je bijvoorbeeld dat je naast friet en snacks ook zalm in de airfryer kunt klaarmaken?! Dit basisrecept is van Vanessa van foodblog Culinessa en staat binnen een handomdraai op tafel.

RECEPT: ZALM UIT DE AIRFRYER

2 personen

Ingrediënten

  • 2 stukjes zalmfilet met huid (zorg dat de stukjes even groot zijn i.v.m. de garing)
  • zout
  • olijfolie

Benodigdheden

BEREIDEN:

Leg de zalmfilets in een ovenschaal en zet in het mandje van je airfryer. Bekijk hier de bereidingswijze voor de zalm uit de airfryer van Culinessa.

SERVEREN:

Serveer met een citroentje, teriyaki saus of maak zelf een lekkere variatie.

BEWAREN:

Wil je de zalm bewaren? Laat het afkoelen (laat niet langer dan 2 uur buiten de koelkast staan), doe de deksel op de ovenschaal en bewaar de zalm in de koelkast. Op deze manier kan je de zalm nog 2 dagen in de koelkast bewaren.

ANDERE AIRFRYER RECEPTEN

LOCK&LOCK OVENSCHALEN VOOR IN DE AIRFRYER

Ben je op zoek naar een ovenschaal voor in je Airfryer? LOCK&LOCK heeft de ideale ovenschalen voor in de Airfryer! En super handig: de ovenschalen hebben een deksel waardoor je kunt bereiden en bewaren in dezelfde schaal. De ovenschalen zijn gemaakt van zeer sterk Borosilicaatglas. En dankzij de deksel met siliconenring sluit het perfect af, blijft alles vers en voorkom je geurtjes in de koelkast. Uiteraard 100% BPA-vrij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu