geld-besparen-op-boodschappen

Welk LOCK&LOCK vershoudbakje past bij jou?

LOCK&LOCK staat voor gemak, slim bewaren en minder verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van bepaalde producten? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LOCK&LOCK oplossing! Weten welk bakje het beste bij jou past? Wij hebben vast wat suggesties voor je!

Voor het gezin

Van leuke schoolbekers tot vrolijk gekleurde bakjes. Dankzij het vierzijdige sluitsysteem met siliconen ring, zijn de bakjes gemakkelijk te openen door kleine kinderhandjes én lekvrij mee te nemen. Ideaal voor een (gezonde) snack mee naar school.

Voor de liefhebber van uitgebreid ontbijten

In het weekend graag een uitgebreid ontbijt? Met de specials van LOCK&LOCK zet je alles in een handomdraai op tafel! De luchtdichte bewaardozen houden jouw beschuit, crackers en ontbijtgranen lang vers en knapperig! Heb je doordeweeks minder tijd voor een goed ontbijt? Wij geven je graag inspiratie hoe je een heerlijk en gezond ontbijt kan meenemen!

Voor degene die altijd onderweg is

Ben jij altijd op pad? Voor school, werk of omdat je gewoon veel leuke activiteiten onderneemt? Met LOCK&LOCK kan je gemakkelijk lunch, tussendoortjes en drinken lekvrij meenemen! Nog meer inspiratie nodig? Lees ook eens onze blog over eten voor onderweg!

Voor de keukenprinsen en -prinsessen

Sta jij graag in de keuken? Lekker uitgebreid koken voor jezelf, het gezin en/of de gasten. Onze LOCK&LOCK snijplanken en ovenschalen zijn jouw beste vrienden! Geschikt voor het eten (voor)bereiden, opwarmen, serveren, bewaren… en dat allemaal in dezelfde schaal!

Voor de sporter

Ben jij lekker aan het trainen met een strak voedingsschema? Dan zijn de LOCK&LOCK shakebekers en bakjes met compartimenten iets voor jou! Mealprep al jouw gerechten en bewaar het luchtdicht in onze bakjes. Maak je shake in een handomdraai klontvrij met de shakebeker. Niet alleen handig voor een shake maar voor nog veel meer te gebruiken!

Voor de natuurliefhebber

Maak jij graag een wandeling door het bos, over de heide of een ander natuurgebied? Dan wil je de natuur waarschijnlijk ook zo goed mogelijk beschermen. Met de ECO-lijn van LOCK&LOCK begin je al goed! Deze bakjes zijn gemaakt van o.a. restanten en plastic afval. Zo neem jij de tussendoortjes niet alleen verpakkingsvrij mee, maar heb je ook nog een milieubewuster bakje!

Voor het opgeruimde hoofd

Maar ook voor de chaoot! Houd de keuken netjes en overzichtelijk. Dat maakt het voor iedereen prettig. Weg met open verpakkingen rijst en pasta, de koelkast goed ingedeeld en alles gelabeld. Jij kan met al onze transparante bakjes aan de slag. Het is maar net of je voorkeur naar de Twist gaat of naar onze Classics! LOCK&LOCK helpt jou hier graag bij!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu