Retourneren en Garantie

Heeft u een product gekocht maar bent u toch niet helemaal tevreden? Of is een product defect geraakt? Volg dan de onderstaande instructies zodat we u snel van dienst kunnen zijn.

 1. Home
 2. Retourneren en garantie

Bij aankoop van producten via www.locklock.nl heb je het recht om gedurende een periode van 14 dagen (een deel van) de bestelling zonder opgaaf van redenen te retourneren. Uiteraard dienen de te retourneren producten compleet, ongebruikt en goed verpakt – voor zover mogelijk in originele verpakking – retour gezonden te kunnen worden. Alle kosten van retourverzending zijn voor rekening van de klant.

RETOURPROCEDURE

Als je onderstaande stappen volgt, kunnen wij je retourzending spoedig afhandelen

 • Geef bij onze klantenservice aan dat je een product wil retourneren. Vermeld hierbij het ordernummer van je bestelling en geef eventueel de reden van het retourneren op
 • Wil je het product ruilen? Geef dan tevens het gewenste artikel op. Afhankelijk van de prijs van het nieuwe artikel ontvang je een aanvullende factuur of volgt terugbetaling
 • Wij voorzien je per mail van de verzendinstructies
 • Je verzendt het artikel naar ons
 • Je ontvangt een ontvangstbevestiging van ons zodra de retourzending is ontvangen
 • In geval van ruiling wordt na ontvangst van de eventuele bijbetaling het vervangende product verzonden.
 • Terugbetaling volgt uiterlijk binnen 14 dagen

GARANTIE

Ondanks de hoge kwaliteit van de LOCK&LOCK producten kan het voorkomen dat je een product ontvangt dat niet aan de eisen voldoet. In dat geval bieden we graag zo snel mogelijk een passende oplossing. Wanneer een product defect is op het moment dat je het ontvangt, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN

De verschillende productcategorieën van LOCK&LOCK hebben een gebruiksaanwijzing. Neem deze gebruiksvoorschriften in acht voor een lange levensduur en optimaal gebruik van de producten.

Gebruiksaanwijzing vershoudbakjes
Gebruiksaanwijzing ovenschalen
Gebruiksaanwijzing HOT&COOL drinkflessen

Heb je de gebruiksvoorschriften in acht genomen maar kamp je toch met een defect? Onder beperkende voorwaarden wordt 2 jaar garantie gegeven op LOCK&LOCK producten, mits de defecten zijn toe te wijzen aan productiefouten en/of grondstoffen:

 • Binnen 12 maanden na aankoop (met aankoopbewijs) worden defecte producten of onderdelen geheel gratis vervangen;
 • Vanaf 12 maanden na aankoop (met aankoopbewijs) worden defecte producten of onderdelen vervangen tegen betaling van verzend- en handelingkosten.

Neem in deze gevallen contact op met onze klantenservice.

Klik hier voor onze uitgebreide Algemene Voorwaarden.

Contact

Lock&Lock Benelux B.V.:
Oostergracht 3
3763 LX Soest

e-mail: info@locklock.nl
telefoon: 085-800 1800 (ma-vrij van 09:00-17:00)

Menu