Glazen vershoudbakjes

Glazen vershoudbakjes van LocknLock

Wat een uitkomst: bewaren en bereiden in dezelfde schaal. De glazen vershoudbakjes van LocknLock zijn gemaakt van zeer sterk Borosilicaatglas. Door de perfect sluitende deksels blijft alles vers en voorkom je geurtjes in de koelkast. De glazen bakjes zijn BPA-vrij, geschikt voor oven (tot 400ºC), magnetron, diepvries (tot -20ºC) en vaatwasser. Bestel de glazen vershoudbakjes met 10% korting!

GLAZEN VERSHOUDBAKJES

DE VOORDELEN VAN GLAZEN VERSHOUDBAKJES

 1. Veiliger in gebruik
  Borosilicaat glas is sterker en schokbestendiger dan normaal glas. De vershoudbakjes kunnen dus tegen een stootje en zullen minder snel breken of versplinteren.
 2. Licht en helder glas
  Borosilicaat glas is 10% lichter dan normaal glas. Hierdoor zijn de schalen minder zwaar en dus makkelijker in gebruik. Daarnaast blijft het glas altijd helder omdat het krasbestendig is en zal na verloop van tijd dus niet dof worden.
 3. Hittebestendig
  Bij borosilicaat glas ligt het smeltpunt hoger dan bij normaal glas. Hierdoor heeft het een sterke hittebestendigheid en kan dus hitte en snelle temperatuursverandering goed weerstaan. Daarom zijn de glazen vershoudbakjes niet alleen geschikt voor in de magnetron, maar ook in de oven. De glazen vershoudbakjes mogen vanwege het hogere smeltpunt ook niet in de glasbak worden weggegooid.
 4. Wordt minder warm
  Het Borosilicaat glas neemt minder snel warmte op. Dus tijdens het opwarmen in de magnetron, zal het eten wel warm worden maar de schaal zelf minder warm.

LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES

Wil je producten langer vers houden? Zoek je een oplossing voor het bewaren van leftovers? Of wil je meer overzicht in de koelkast? Door de perfecte afsluiting zijn de vershoudbakjes van LOCK&LOCK lekvrij en houd je eten dagen langer vers. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar kunnen worden bewaard. De bakjes zijn BPA-vrij en geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser.

Instagram

Start je dag goed met aardbeien!🍓 Of je ze nu op een beschuitje doet, door de yoghurt mengt of combineert met havermout, aardbeien maken je ontbijt compleet.

Probeer deze heerlijke havermoutrepen met aardbei of zomerse havermout zonder toegevoegde suikers van het @diabetesfonds.

Geen tijd om thuis te ontbijten? Neem het lekvrij mee in een van onze snackdoosjes of yoghurtbekers!

👉 Ga naar de link in bio voor de recepten

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #nationalesuikerchallenge #mindersuiker #gezondevoeding #gezonderecepten #gezondleven #gezondeleefstijl #suikervrij #gezondelevensstijl #gezonderleven #ontbijt #ontbijtje #ontbijten #ontbijtinspiratie #ontbijtrecept #aardbeien #hollandseaardbeien #verseaardbeien #watetenwevandaag #smakelijketen #lekkereten #eetsmakelijk #omnomnom #mealprep #mealprepping
...

4 0