glazen-vershoudbakjes
Tips & inspiratie

Glazen vershoudbakjes van LOCK&LOCK

Wat een uitkomst: bewaren en bereiden in dezelfde schaal. De glazen vershoudbakjes van LOCK&LOCK, gemaakt van zeer sterk Borosilicaatglas, mogen in de oven, magnetron én vriezer. Door de perfect sluitende deksels blijft alles vers en voorkom je geurtjes in de koelkast.

GLAZEN VERSHOUDBAKJES

DE VOORDELEN VAN GLAZEN VERSHOUDBAKJES

 1. Veiliger in gebruik
  Borosilicaat glas is sterker en schokbestendiger dan normaal glas. De vershoudbakjes kunnen dus tegen een stootje en zullen minder snel breken of versplinteren.
 2. Licht en helder glas
  Borosilicaat glas is 10% lichter dan normaal glas. Hierdoor zijn de schalen minder zwaar en dus makkelijker in gebruik. Daarnaast blijft het glas altijd helder omdat het krasbestendig is en zal na verloop van tijd dus niet dof worden.
 3. Hittebestendig
  Bij borosilicaat glas ligt het smeltpunt hoger dan bij normaal glas. Hierdoor heeft het een sterke hittebestendigheid en kan dus hitte en snelle temperatuursverandering goed weerstaan. Daarom zijn de glazen vershoudbakjes niet alleen geschikt voor in de magnetron, maar ook in de oven. De glazen vershoudbakjes mogen vanwege het hogere smeltpunt ook niet in de glasbak worden weggegooid.
 4. Wordt minder warm
  Het Borosilicaat glas neemt minder snel warmte op. Dus tijdens het opwarmen in de magnetron, zal het eten wel warm worden maar de schaal zelf minder warm.

De glazen bakjes zijn BPA-vrij, geschikt voor oven (tot 400ºC), magnetron, diepvries (tot -20ºC) en vaatwasser.

LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES

Het volledige assortiment vershoudbakjes van LOCK&LOCK: verschillende collecties met elk unieke eigenschappen en voordelen. Zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Of wil je meer overzicht in je koelkast? Vind jouw model hier!

Volg ons

Instagram

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Menu