mealprep-recept-ontbijt

Actie: 35% korting op de salade lunchboxen! Shop >

Mealprep recept | 3x ontbijt

Je kunt je dag natuurlijk het beste beginnen met een goed ontbijt! Alleen heb je ‘s ochtends vaak weinig tijd om te ontbijten, laat staan om het klaar te maken. Om te voorkomen dat je ‘s ochtends in de haast ongezond of helemaal niet ontbijt, kun je ook je ontbijt de avond ervoor meal preppen. Zo hoef je het ‘s ochtends alleen nog maar uit de koelkast te halen en kun je het zelfs meenemen voor onderweg! Philippine van der Goes van de blog “Liefde voor Lekkers” heeft 3 recepten op een rijtje gezet, die je ook nog kan samenvoegen tot één geheel!

mealprep-recept-gemarineerde-fruitsalade

GEMARINEERDE FRUITSALADE

Een lekkere frisse fruitsalade als ontbijt past helemaal bij het voorjaar! Het recept is simpel en ook ideaal om te meal preppen. Want hoe langer de marinade de tijd heeft om in te trekken, hoe beter de smaak! Bekijk het recept voor de gemarineerde fruitsalade.

mealprep-recept-sinaasappelyoghurt

SINAASAPPELYOGHURT

Een simpel recept maar heel lekker om te maken: frisse sinaasappelyoghurt. Het fijne aan zelf fruityoghurt maken is dat je zelf kan bepalen hoe zoet je ‘m maakt. Bekijk het recept voor de sinaasappelyoghurt.

mealprep-recept-granola-kokos

GRANOLA MET KOKOS

Bij een gezond ontbijt hoort granola! Dat kan je natuurlijk kant-en-klaar in de supermarkt kopen, maar zelf maken is simpel en dan kan je het maken op de manier waarop jij het lekker vindt. Bekijk het recept voor een granola met kokos.

granola-sinaasappelyoghurt-fruitsalade

ALLES BIJ ELKAAR!

Hou je nog een beetje fruitsalade, sinaasappelyoghurt en granola over? Of heb je zin in een iets uitgebreider ontbijt? Je kunt ook alles samenvoegen voor een lekker ontbijt! Verdeel de fruitsalade over leuke glaasjes. Schep daar met een kleine lepel voorzichtig de sinaasappelyoghurt op, zodat deze niet kliedert op de binnenkant van het glas. Bestrooi met de granola en garneer met wat blaadjes munt.


LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES

Voor het mealpreppen heb je een voorraad goede, luchtdichte vershoudbakjes nodig. De vershoudbakjes van LOCK&LOCK zijn luchtdicht waardoor de inhoud echt langer vers blijft! Wel zo handig als je gaat mealpreppen. Bovendien lekken ze niet zodat je de bakjes ook op de zijkant kunt zetten, mocht je even geen plaats meer hebben in je koelkast. Bovendien zijn de bakjes geschikt voor in de magnetron, diepvries en vaatwasser! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu