Shakebeker

Shakebeker in de kast? Hier kan je ‘m voor gebruiken!

Ben je een (fanatiek) sporter en heb je een shakebeker in de kast staan voor proteïneshakes? Die shakebeker kan je voor veel meer dingen gebruiken! Wij hebben een aantal toepassingen voor je op een rijtje gezet.

1. Dressings

Maak jij vaak een gezonde salade voor jezelf? Daar hoort natuurlijk ook een lekkere dressing bij. Met een shakebeker maak je binnen een handomdraai een zelfgemaakte dressing. Je kunt helemaal zelf bepalen wat je erin doet, even schudden en klaar! Bovendien kan je extra veel maken voor een volgende keer. Je kunt de dressing namelijk gemakkelijk in shakebeker in de koelkast bewaren. Inspiratie nodig? Hier vind je 3 recepten om zelf dressing te maken.

2. Pannenkoekenmix

Ga je zelf pannenkoekenbeslag maken? Voor zowel het maken als bewaren kun je een shakebeker gebruiken. Het (uitneembare) filter voorkomt klontjes in je beslag tijdens het schudden. En omdat de shakebeker 100% lucht- en waterdicht is, kun je het zonder problemen in de koelkast bewaren.

Heb je vervolgens een stapel pannenkoeken gebakken en hou je pannenkoeken over? Dan kun je ze bewaren in de pannenkoekendoos!

3. Eieren klutsen

Breek jij je eieren altijd boven een (maat)beker en kluts je de eieren vervolgens met een garde? Doe in plaats daarvan alle ingrediënten voor een lekkere omelet in de shakebeker en schud vervolgens zonder knoeien alles door elkaar. Vervolgens kun je het klepje van de deksel openmaken en zo in de pan schenken.

Ken je trouwens de eierdoos voor 12 eieren? Ideaal voor het langer bewaren van eieren en een opgeruimde koelkast!

4. Smoothies

De shakebeker is ook ideaal voor een smoothie to go! Ook hierbij zorgt het filter voor een gladde smoothie zonder klontjes. En je kunt ‘m zonder problemen schudden zodat alle ingrediënten goed door elkaar gemixt zijn.

En meer!

En er zijn nog veel meer toepassingen waar je een shakebeker voor kan gebruiken. Benieuwd? Bij ELLE eten hebben ze nog een aantal manieren om een shakebeker te gebruiken!

Op zoek naar een (nieuwe) shakebeker?

Met de LOCK&LOCK shakebeker maak je in een handomdraai een (proteïne)shake. Of gebruik ‘m dus als shaker voor zelfgemaakte dressings. De shakebeker heeft een handige maatverdeling en (uitneembaar) filter om klontjes te voorkomen. Het vierzijdige sluitingsmechanisme in combinatie met de holle siliconenafdichting zorgt ervoor dat de shakebeker 100% lucht- en waterdicht is. Shakes, dressings en smoothies kunnen dus lekvrij bewaard en vervoerd worden. Bestel de shakebeker met 10% korting!

Instagram

🌸 Op zoek naar een perfect Moederdag cadeau? Stop met zoeken! Geef haar een unieke thermosfles met haar naam of speciale boodschap erop. De gravering is nu GRATIS!🌟

Perfect voor haar favoriete warme en koude drankjes onderweg. Bestel nu en laat haar stralen op Moederdag!🎁

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #moederdag #moederdagcadeau #moederdagtip #moederdagkado #moederdagactie #fijnemoederdag #moederdagcadeautje #moederdagcadeautip #moederdagtips #moederdagidee #korting #gepersonaliseerd #thermosfles #cadeautip #gepersonaliseerdcadeau #persoonlijkcadeau #drinkfles #duurzaamcadeau
...

Fijne Koningsdag!🧡

Plaats dit weekend een bestelling van €25 of meer en ontvang dit oranje vershoudbakje gratis!

#koningsdag #fijnekoningsdag #oranje #snacks
...

Klaar voor Koningsdag?👑 Wij hebben de perfecte oranje snacks voor jou! Of je nu op zoek bent naar ultiem gemak of een keukenavontuur wil aangaan, er zit voor iedereen iets tussen. Laat je inspireren en vier deze feestelijke dag met lekkere snacks in Koningsdagstijl!🧡

Bekijk de snack inspiratie via de link in bio.

👉 P.S. bestel nu voor €25 of meer en ontvang een oranje vershoudbakje gratis!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #koningsdag #koningsdag2024 #koningsdagthuis #fijnekoningsdag #koningsdagactie #oranjeboven #oranje #feestje #actie #snacks #bewaren #meenemen #gezelligheid #watetenwevandaag #snacktime #hapjes #borrelhapjes #lekkerehapjes #yummy #eetsmakelijk
...

🧡 Koningsdag actie: gratis oranje vershoudbakje! 🧡

Of je nu gaat struinen over de vrijmarkt, je eigen spulletjes verkoopt of gezellig gaat borrelen met vrienden, lekkere snacks mogen niet ontbreken! En met onze handige vershoudbakjes neem je die moeiteloos overal mee naar toe.

👉 Bestel nu voor €25 of meer en ontvang een GRATIS oranje vershoudbakje van 470 ml, helemaal in Koningsdag-stijl!🍊 Maar wees er snel bij, want deze actie is geldig t/m zondag 28 april.

Shop via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #koningsdag #koningsdag2024 #koningsdagthuis #fijnekoningsdag #koningsdagactie #oranjeboven #oranje #feestje #actie #snacks #bewaren #meenemen #gezelligheid #watetenwevandaag #snacktime #hapjes #borrelhapjes #lekkerehapjes #yummy #eetsmakelijk
...