koelkast-indeling

Wil jij ook een ideale koelkast indeling? 4 tips!

Door de juiste koelkast indeling krijg je overzicht, blijven producten langer goed en kun je het optimale uit je koelkast halen.

LocknLock geeft samen met opruimcoach Frederike van Galle van Sort it Out tips voor de ideale indeling  van je koelkast. Frederike: “Ik ben zelf enthousiast over de vershouddozen van LocknLock. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, je kunt ze handig meenemen en omdat ze niet lekken kun je ze ook nog op hun zijkant zetten als je een overvolle koelkast hebt. Je hebt leuke gekleurde bakjes maar ook transparante versies zodat je direct kunt zien wat erin zit. Met vershouddozen houd je je koelkast schoon, hygiënisch en overzichtelijk.”

Opruimcoach Frederike heeft 4 tips:

TIP 1: DE TEMPERATUUR IN JE KOELKAST

Zet je koelkast op 4 ºC. Zo bederven producten minder snel en krijgen bacteriën nauwelijks de kans om te groeien. Zet gekoelde producten daarom ook zo snel mogelijk (terug) in de koelkast en laat eten niet langer dan 2 uur buiten de koelkast staan. Laat warme gerechten eerst goed afkoelen voordat je ze in de koelkast zet, anders kan door de warmte de temperatuur in de koelkast stijgen. Let wel op dat je ze binnen 2 uur in de koelkast zet, gebruik eventueel een kom of pan koud water om restjes sneller af te laten koelen.

TIP 2: STAPELEN IN JE KOELKAST

Om je koelkast goed in te delen zijn de vershouddozen van LocknLock ideaal. Je kunt ze op elkaar stapelen waardoor je ruimte bespaart en je koelkast overzichtelijk is ingericht. Tevens beschermen ze voedsel tegen uitdrogen en schadelijke bacteriën. Handig is om op de vershouddozen etiketten te plakken met de inhoud en datum erop, vooral als je ze in de vriezer bewaard.

LocknLock biedt een ruim assortiment vershoudbakjes. Bijvoorbeeld de classic vershoudbakjes: verkrijgbaar in veel verschillende formaten en o.a. geschikt voor het bewaren van restjes of voor mealpreppen. Ook zijn er speciale bakjes voor het bewaren van botereierenvleeswaren of kaas. Alle vershoudbakjes zijn 100% lucht- en waterdicht en zijn geschikt voor de koelkast, diepvries, magnetron en vaatwasser. Bestel de vershoudbakjes van LocknLock met 10% korting.

TIP 3: DE IDEALE KOELKAST INDELING

Houd zoveel mogelijk dezelfde koelkast indeling aan, daardoor weet je gemakkelijk waar je iets terug kunt vinden. Zet producten die het snelst op moeten vooraan. En om ervoor te zorgen dat producten langer goed blijven, is er de ideale koelkast indeling. Onderstaande afbeelding van het Voedingscentrum laat precies zien waar je in de koelkast de verschillende producten het beste kunt bewaren.

Bron: Voedingscentrum (https://www.voedingscentrum.nl/)

TIP 4: HYGIËNE IN JE KOELKAST

Naast het gebruik van vershouddozen voor een schone, hygiënische koelkast is het aan te raden 1 keer per 3 maanden je koelkast schoon te maken, dit voorkomt besmetting met mogelijk schadelijke bacteriën.

Ga jij aan de slag met de ideale koelkast indeling? Neem een kijkje in de webshop van LocknLock voor verschillende formaten en soorten vershoudbakjes. Of heb je een ander opruimproject en kom je er niet alleen uit? Kijk dan eens op de site van Sort it out, wellicht kan wat professionele hulp je helpen, ook al is het maar voor een paar uurtjes.

Instagram

☀️ Zomerkorting vanaf 40%!☀️

Of je deze zomer nu gaat picknicken, kamperen, vliegen of dagjes eropuit gaat: het is altijd fijn om wat lekkers mee te nemen! En daar komen onze producten goed van pas. Met de drinkflessen heb je altijd een lekker koel drankje bij de hand. In de snackdoosjes en lunchboxen neem je alles lekvrij mee in je tas. En met de vrolijk gekleurde sets haal je niet alleen de zomer in huis, maar blijft je eten ook langer vers.

👉 Shop alles voor de zomer nu in de Mix&Match bundel met korting vanaf 40% via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locklocknl #locknlock #picknick #picknicken #picknicktime #lekkereten #zomer #meenemen #togo #actie #aanbieding #korting #dagjeweg #dagjeuit #eten #snacks #lunch #meenemen #gezellig #genieten #eetsmakelijk #lekkereten #omnomnom #mealprep #mealprepping #verspillingsvrij
...

0 0