Bakvormen Airfryer

Actie: 35% korting op de salade lunchboxen! Shop >

Bakvormen voor in de Airfryer

Ben je op zoek naar bakvormen voor in de Airfryer? LOCK&LOCK heeft de ideale ovenschalen voor in de Airfryer! En super handig: de ovenschalen hebben een deksel waardoor je kunt bereiden en bewaren in dezelfde schaal. De ovenschalen zijn gemaakt van zeer sterk Borosilicaatglas. En dankzij de deksel met siliconenring sluit het perfect af, blijft alles vers en voorkom je geurtjes in de koelkast. De ovenschalen zijn geschikt voor in de airfryer, oven, magnetron, diepvries en vaatwasser.

Bakvormen geschikt voor de Airfryer

De kleinste ovenschalen (160 ml, 300 ml, 380 ml en 500 ml) passen in de standaard Airfryer. De drie grotere ovenschalen (630 ml, 740 ml, 750 ml, 840 ml en 1.4 liter) passen in de Airfryer XL. Bestel de ovenschalen met 10% korting! Op de website van Philips vind je een overzicht met welk formaat bakvorm je kunt gebruiken in welk type Airfryer.

Voordelen LOCK&LOCK ovenschalen met deksel

#1 Veiliger in gebruik
Borosilicaat glas is sterker en schokbestendiger dan normaal glas. De ovenschalen kunnen dus tegen een stootje en zullen minder snel breken of versplinteren.

#2 Licht en helder glas
Borosilicaat glas is 10% lichter dan normaal glas. Hierdoor zijn de schalen minder zwaar en dus makkelijker in gebruik. Daarnaast blijft het glas altijd helder omdat het krasbestendig is en zal na verloop van tijd dus niet dof worden.

#3 Hittebestendig
Bij Borosilicaat glas ligt het smeltpunt hoger dan bij normaal glas. Hierdoor heeft het een sterke hittebestendigheid en kan dus hitte en snelle temperatuursverandering goed weerstaan. Daarom zijn de ovenschalen niet alleen geschikt voor in de magnetron, maar ook in de oven en airfryer. De ovenschalen mogen vanwege het hogere smeltpunt ook niet in de glasbak worden weggegooid.

#4 Wordt minder warm
Het Borosilicaat glas neemt minder snel warmte op. Dus tijdens het opwarmen in de magnetron, zal het eten wel warm worden maar de schaal zelf minder warm.

Meer van LOCK&LOCK

Naast ovenschalen met deksel heeft LOCK&LOCK ook een volledig assortiment vershoudbakjes. Verschillende collecties met elk unieke eigenschappen en voordelen. Zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Wil je meer overzicht in je koelkast? Of je lunch lekvrij meenemen? Bekijk het hele assortiment vershoudbakjes van LOCK&LOCK.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu