Bakvormen Airfryer

Bakvormen voor in de Airfryer

Ben je op zoek naar bakvormen voor in de Airfryer? LOCK&LOCK heeft de ideale ovenschalen voor in de Airfryer! En super handig: de ovenschalen hebben een deksel waardoor je kunt bereiden en bewaren in dezelfde schaal. De ovenschalen zijn gemaakt van zeer sterk Borosilicaatglas. En dankzij de deksel met siliconenring sluit het perfect af, blijft alles vers en voorkom je geurtjes in de koelkast. De ovenschalen zijn geschikt voor in de airfryer, oven, magnetron, diepvries en vaatwasser.

Bakvormen geschikt voor de Airfryer

De kleinste ovenschalen (160 ml, 300 ml, 380 ml en 500 ml) passen in de Airfryer L. De drie grotere ovenschalen (630 ml, 740 ml, 750 ml, 840 ml en 1.4 liter) passen in de Airfryer XL. Bestel de ovenschalen met 10% korting! Op de website van Philips vind je een overzicht met welk formaat bakvorm je kunt gebruiken in welk type Airfryer.

Voordelen LOCK&LOCK ovenschalen met deksel

#1 Veiliger in gebruik
Borosilicaat glas is sterker en schokbestendiger dan normaal glas. De ovenschalen kunnen dus tegen een stootje en zullen minder snel breken of versplinteren.

#2 Licht en helder glas
Borosilicaat glas is 10% lichter dan normaal glas. Hierdoor zijn de schalen minder zwaar en dus makkelijker in gebruik. Daarnaast blijft het glas altijd helder omdat het krasbestendig is en zal na verloop van tijd dus niet dof worden.

#3 Hittebestendig
Bij Borosilicaat glas ligt het smeltpunt hoger dan bij normaal glas. Hierdoor heeft het een sterke hittebestendigheid en kan dus hitte en snelle temperatuursverandering goed weerstaan. Daarom zijn de ovenschalen niet alleen geschikt voor in de magnetron, maar ook in de oven en airfryer. De ovenschalen mogen vanwege het hogere smeltpunt ook niet in de glasbak worden weggegooid.

#4 Wordt minder warm
Het Borosilicaat glas neemt minder snel warmte op. Dus tijdens het opwarmen in de magnetron, zal het eten wel warm worden maar de schaal zelf minder warm.

Meer van LOCK&LOCK

Naast ovenschalen met deksel heeft LOCK&LOCK ook een volledig assortiment vershoudbakjes. Verschillende collecties met elk unieke eigenschappen en voordelen. Zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Wil je meer overzicht in je koelkast? Of je lunch lekvrij meenemen? Bekijk het hele assortiment vershoudbakjes van LOCK&LOCK.

Instagram

Wist je dat de schillen van witte asperges heel geschikt zijn om een lekkere aspergesoep of -saus mee te maken? Gooi ze dus niet weg!

πŸ’‘ Bewaar de schillen in een vershoudbakje in de koelkast (1 tot 2 dagen) of vries ze in en maak er wanneer het jou uitkomt een lekkere soep of saus van. Zo hoef je geen enkel stukje van die heerlijke asperges te verspillen!✨

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #samentegenvoedselverspilling #verspillingsvrij #tegenvoedselverspilling #samentegenverspilling #weggooieniszonde #duurzaam #duurzaamheid #duurzaameten #toogoodtogonl #asperges #aspergeseizoen #witteasperges #gezondenlekker #nofoodwaste #zerowaste #wastewarrior #eatsmarter #helpinghand
...

πŸ’‘Asperge liefhebbers opgeletπŸ’‘

Het aspergeseizoen is weer begonnen! πŸŽ‰ Witte en groene asperges liggen weer vers in de schappen dus tijd om te genieten van deze heerlijke lentegroente. Maar wat als je iets te enthousiast bent geweest en een paar asperges overhoudt?

πŸ‘‰ Witte asperges (ongeschild) kan je 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Wikkel de asperges in een vochtige theedoek zodra je thuiskomt en leg ze in de koelkast. Dankzij de theedoek blijven de asperges stevig en knapperig.

πŸ‘‰ Groene en paarse asperges bewaar je in een open plastic zak in de koelkast. Dan blijven ze ook 2 tot 3 dagen goed.

πŸ‘‰ Ook gekookte asperges bewaar je het beste in de koelkast. Bewaar ze in het kookvocht in een vershoudbakje, op die manier blijven ze nog 1 dag goed.

Meer tips voor het bewaren van asperges vind je via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #asperges #aspergeseizoen #witteasperges #groeneasperges #watetenwevandaag #lekker #genieten #bewaren #samentegenvoedselverspilling #verspillingsvrij #tegenvoedselverspilling #duurzaam #duurzaamheid #toogoodtogo #asparagus #asparagusseason #whiteasparagus #greenasparagus #nofoodwaste #helpinghand #eatsmarter
...

Op en top Nederlands: kaas!πŸ§€ Lekkere plakjes voor op brood of blokjes bij de borrel. Zo`n stuk kaas is heerlijk, maar het op de juiste manier bewaren kan wel eens lastig zijn.πŸ€” Geen zorgen, wij geven je tips over hoe je kaas het beste kan bewaren:

πŸ§‘β€πŸŒΎ Bewaar de kaas in vetvrij kaaspapier.
Koop je kaas bij de boer? Dan krijg je hoogstwaarschijnlijk wat vetvrij kaaspapier mee. In de supermarkten bieden ze dit meestal ook gratis aan.

πŸ‘‰ Bewaar de kaas (met papier) in een bewaardoos.
In onze kaasdoos kan je de kaas luchtdicht bewaren. Door de perfecte sluiting blijft de kaas langer vers. En door het vochtrooster dat in de kaasdoos zit, ligt de kaas niet in het vocht en kan je het beter bewaren. Bovendien neemt de bewaardoos geen luchtjes aan, ideaal dus om kaas in te bewaren.

❄ Bewaar in de groentelade van je koelkast
Hier is de temperatuur minder laag en dat is beter voor de kaas. Kaas kan het beste bewaard worden bij een temperatuur van 5 tot 8 graden. Bewaar je de kaas bij een te hoge temperatuur dan gaat hij sneller rijpen. Een te lage temperatuur? Dan zal de smaak flink achteruitgaan.

⏱ Harde kaas (zoals Edammer) blijft na openen ongeveer 4 weken goed. Van half harde kaas (zoals Goudse kaas) is de houdbaarheid na het aansnijden nog ongeveer 2 weken.

Geniet van kaas op z`n best!πŸ§€βœ¨ Meer tips voor het bewaren van kaas? Die lees je via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locklocknl #locknlock #kaas #lekker #genieten #bewaren #lunchen #ontbijt #ontbijtje #watetenwevandaag #eetsmakelijk #samentegenvoedselverspilling #verspillingsvrij #tegenvoedselverspilling #duurzaamheid #duurzaam #toogoodtogo #cheeselovers #goudacheese #nofoodwaste
...