school-lunch
Meenemen, Tips & inspiratie

5 school lunch tips!

Bij veel ouders zorgen de schooldagen voor drukke en gehaaste ochtenden. Er moet kleding aangetrokken worden, tanden worden gepoetst, haren gekamd en uiteraard moet de broodtrommel niet worden vergeten! Lock&Lock heeft 5 lunch tips om de schoollunch in ieder geval een stuk makkelijker en leuker te maken.

1. De lunch van te voren klaarmaken 

Bespaar jezelf de stress in de ochtend en maak de lunch van te voren klaar! Food preppen is op dit moment heel populair. Maak de lunch al eerder van te voren klaar, bewaar het in een vershoudbakje, vervolgens in de koelkast of vriezer en het kan de volgende ochtend zo in de schooltas. Bespaart weer tijd!  

2. Een gevarieerde lunch 

Het is belangrijk om zoveel mogelijk gevarieerd te eten. Dat geldt dus ook voor de lunch. Stop bijvoorbeeld naast een boterham ook een stuk fruit, wat rauwkost of een gezonde cracker in de broodtrommel. Dankzij de vershouddozen met vakjes wordt dit nog gemakkelijker gemaakt. Door de (uitneembare) verdeelunits wordt de inhoud netjes van elkaar gescheiden. Ideaal voor een gevarieerde en gezonde lunch! 

Vershoudbakje met vakjes (HPL823C)

3. Meenemen zonder te knoeien in de tas 

Je kent het wel: je geeft je kind eten en drinken mee in de schooltas. Ze gaan er vervolgens mee fietsen, rennen en springen en vervolgens is het in de tas gaan lekken. Alles wat er in zat kan je weggooien en de tas gaat stinken. Maar niet met de vershoudbakjes van Lock&Lock. De producten zijn 100% lucht- en waterdicht en dus lekvrij. Geen lekkende spullen en stinkende tas meer!  

4. Leuk om mee te nemen 

Naast een lekkere en gevarieerde inhoud van de lunchbox is het voor de kinderen zelf vaak ook belangrijk dat de box zelf er leuk uit ziet. Maak de lunchbox daarom leuker door op de basic vershouddozen bijvoorbeeld leuke stickers te plakken! Naast de basic vershouddozen heeft Lock&Lock ook een aantal gekleurde vershouddozen. Op deze manier wordt het leuker om een lunchbox mee te nemen. Bovendien worden ze door hun opvallende uiterlijk dan wellicht ook minder snel vergeten! ?  

5. Een nieuwe drinkfles!

Uiteraard moeten we het drinken tijdens een schooldag niet vergeten! Naast verschillende soorten en kleuren waterflessen en drinkbekers zijn er natuurlijk ook de mooie en hippe HOT&COOL flessen. Maar wil je echt de show stelen op school? Bekijk dan onze originele schoolbekers! Zo wordt (water) drinken echt een feest.

schoolbekers

Veel plezier en succes op school! 

Tot zover onze lunch tips. Heb je zelf nog een tip? Laat het ons dan weten zodat we ze kunnen delen! Aan alle kinderen, heel veel plezier en succes op school!

Volg ons

Instagram

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Menu