school-lunch

Lunch voor mee naar school: 5 handige tips!

Bij veel ouders zorgen de schooldagen voor drukke en gehaaste ochtenden. Er moet kleding aangetrokken worden, tanden worden gepoetst, haren gekamd en uiteraard moet de broodtrommel niet worden vergeten! LOCK&LOCK heeft 5 tips om de school lunch in ieder geval een stuk makkelijker en leuker te maken.

#1 DE SCHOOLLUNCH VAN TEVOREN KLAARMAKEN

Bespaar jezelf de stress in de ochtend en maak de lunch van tevoren klaar! Bereid de lunch voor en bewaar het in een broodtrommel in de koelkast. Dan kan het de volgende ochtend zó mee de schooltas in en bespaar je ‘s ochtends tijd en het kan de volgende ochtend zo in de schooltas.

#2 SCHOOLLUNCH MEENEMEN ZONDER KNOEIEN IN DE TAS

Je kent het wel: je geeft je kind eten en drinken mee in de schooltas. Ze gaan er vervolgens mee fietsen, rennen en springen en ondertussen begint alles in de tas te lekken. Alles wat in de tas zat kan je weggooien en de tas gaat stinken. Dit kan je voorkomen met de vershoudbakjes van LOCK&LOCK! De vershoudbakjes zijn 100% lucht- en waterdicht en dus lekvrij. Geen lekkende bakjes meer in de schooltas!

#3 EEN GEVARIEERDE SCHOOLLUNCH

Het is belangrijk om zoveel mogelijk gevarieerd te eten, dus ook met de lunch! Geef bijvoorbeeld naast een boterham ook een stuk fruit, wat rauwkost of een gezonde cracker mee. Dat kan gemakkelijk in de lunchboxen met vakjes. Door de (uitneembare) vakjes wordt de inhoud netjes van elkaar gescheiden en hoef je maar één lunchbox te gebruiken. Bovendien blijft alles lekker vers en je kun ‘m lekvrij meegeven naar school.

#4 EEN LEKVRIJE DRINKFLES

Uiteraard kunnen we het drinken tijdens een schooldag ook niet vergeten! En met de originele schoolbekers van LOCK&LOCK wordt (water) drinken echt een feest! De grappige draaidop in de vorm van een hoef of pet, is gemakkelijk te openen voor de kleine vingers. Bovendien makkelijk te reinigen door de grote opening.

Veel plezier en succes op school! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu