Vershoudbakjes

Het volledige assortiment vershoudbakjes van LOCK&LOCK: verschillende collecties met elk unieke eigenschappen en voordelen. Zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Of wil je meer overzicht in je koelkast en kies je de luxe vershouddozen die zo helder zijn als glas? Vind jouw model hier!

BPA-vrij en geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser.

Superfijne en kwalitatieve vershouddoosjes

Uit ervaring wist ik dat ze goede verhoudproducten verkopen bij Lock&Lock. Omdat ik een chronisch tekort had aan fruitbakjes voor school, heb ik een serie gekocht en deze meteen maar uitgebreid met een brooddoos en twee ronde dozen. Super tevreden!
- Goes

Top Service - Top Kwaliteit vh produkt

Top Service - Top Kwaliteit vh produkt
- Kortessem

Waterfles ecolife niet geschikt voor schoolgaande jeugd

Mijn score is enkel voor de ecolife waterfles! Ik had voor beide kinderen een waterfles ecolife gekocht om mee naar school te nemen. Na welgeteld 1 week zijn de drinkbussen alletwee al kapot. Ik geef toe dat de fles uit de handen is geschoven, maar wel bij alletwee de kinderen, dag op dag. De zegel onderaan is daardoor helemaal open gesprongen en de fles is niet meer bruikbaar. Ik heb in hetzelfde materiaal van een ander merk flessen gehad en die zijn meermaals gevallen, maar zijn nooit kapot gegaan. Daar hebben de kinderen meerdere jaren mee kunnen doen. Daarom raad ik deze flessen echt niet aan voor schoolgaande jeugd! Ik ga op zoek naar flessen in een ander materiaal!

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend te horen dat de flessen stuk zo snel zijn stuk gevallen! Je kan altijd contact opnemen met ons via info@locklock.nl, zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

- Rijkevorsel

Super leuke mooie bakjes voor een hele goede prijs

Heb de set besteld met 2 kleine lunchboxen in roze en groen en wat top zeg!! Kids super blij en je kunt leuke lunch variaties maken ook zeer goede prijs
- Alkmaar

Fantastisch!

Zo blij met de 2de levering van Lock & Lock. Je betaalt wat maar dan heb je ook wat. Erg blij met de veelzijdige boxen en kan ze iedereen aanraden!
- Den Helder

perfect

Zelf gebakken brood in de lock&lock in de vriezer perfect sluit heel goed af ,een aanrader.
- rijen

Super!

2 Super fijne en mooie broodtrommels besteld. ook dat het per vakje afsluit en er dus geen vocht bij het brood komt is echt ideaal! al vaker besteld bij jullie en ben zeer tevreden.
- Overloon

Een top product, snel geleverd door een goede webshop.

Voor ons is Lock&lock de nieuwe Tupp..... Wij maakten kennis met de Lock&lock artikelen via een AH spaaractie. Zeer tevreden over dit vershoud systeem. Ik zag nu pas dat deze artikelen ook online te koop zijn. Ook gelijk gedaan bij deze webshop. Goede site, makkelijk betalen en snel correct geleverd.
- Almelo

Goed spul

Wij hebben meerdere dozen van dit merk en gebruiken het dagelijks. Prima kwaliteit en goed af te sluiten.
- Vorden

Prima bakjes om allerlei dingen vers te houden

Eindelijk heb ik een goed afsluitbare bus gevonden waar een heel pak rijstwafels in past! Gelijk meer bakjes van lock & lock besteld en daar heb ik zeker geen spijt van. Het enige verbeterpuntje dat ik wil meegeven is dat er geen afmetingen op de website staan, alleen een inhoud in ml. Ik vind het dan erg lastig in te schatten hoe groot een bakje dan is.
- Dordrecht

Fijne bakjes met draai deksel

Bakjes met draai deksel fijn voor appelstroop dat niet lekt en plakt.
- Vlijmen

Blijft vers door de goede afsluiting.

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uitstraling.
- Oudewater

Super!

Topkwaliteit en super service!
- Apeldoorn
282 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10