LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes

Nieuw: LocknLock Nestopia vershoudbakjes!

Nieuw in onze collectie; de Nestopia vershoudbakjes. De serie bestaat uit 6 verschillende vershoudbakjes die je in elkaar kan stapelen. Dat bespaart een hoop ruimte in je keukenkastjes! De vershoudbakjes zijn 100% lucht- en waterdicht, houden eten langer vers, zijn gemakkelijk te openen en sluiten natuurlijk BPA vrij.

DE VOORDELEN VAN DE NESTOPIA VERSHOUDBAKJES

1. Ruimtebesparend
Door de schuin toelopende zijkanten stapel je de lege Nestopia vershoudbakjes van hetzelfde formaat gemakkelijk in elkaar. Kies je voor verschillende formaten? Ook die zijn in elkaar te stapelen om ruimte te besparen. Daarnaast hebben de deksels een handige klikfunctie. Hiermee klik je losse deksels van verschillende formaten gemakkelijk aan elkaar vast. Dat bespaart niet alleen ruimte, je hoeft ook minder lang te zoeken naar de juiste deksel. Zo kan je de bakjes én deksels efficiënt opbergen en bespaar je ruimte in je keukenkastje of -lade!

LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes

2. Een georganiseerde (koel)kast
Door de opstaande dekselrand stapel je de vershoudbakjes gemakkelijk op elkaar zonder dat ze van elkaar afschuiven. Bovendien zijn de bakjes transparant, waardoor je in één oogopslag kan zien wat er in zit. Zo creëer je overzicht en een georganiseerde (koel)kast of vriezer!

Koelkast organiseren
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes

3. 100% lucht- en waterdicht
Het vierzijdige sluitingsmechanisme in combinatie met de holle siliconenafdichting zorgt ervoor dat de vershoudbakjes 100% lucht- en waterdicht zijn. (Vloeibare) producten kunnen lekvrij bewaard en vervoerd worden én blijven dagen langer vers. Bovendien nemen de vershoudbakjes geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar bewaard kunnen worden.

LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes
LocknLock Nestopia lekvrije vershoudbakjes

4. Geschikt voor magnetron, vaatwasser en diepvries
De vershoudbakjes zijn veilig te gebruiken in de diepvries (tot -20ºC), magnetron (tot 120ºC en deksel eraf) en vaatwasser (bovenste rek). Bovendien bevatten de vershoudbakjes geen BPA en zijn dus niet schadelijk voor de gezondheid.

LocknLock Nestopia magnetron bestendig
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes

5. Gemakkelijk in gebruik
De vershoudbakjes hebben een aantal extra kenmerken die het gebruik extra makkelijk maken. Zo staat er op elk bakje aan de zijkant een maatverdeling, zodat je bijvoorbeeld saus goed kan afmeten. Daarnaast zit er aan de deksel een extra lipje, waardoor je de deksel nadat je deze geopend hebt er gemakkelijk af kan halen. En tot slot wordt het zoeken naar de juiste deksel makkelijker gemaakt door een overeenkomende letter op de onderkant van het bakje en de deksel. Nadat de bakjes dan bijvoorbeeld in de vaatwasser zijn geweest, kan je op die manier de juiste bakjes en deksels bij elkaar zoeken.

LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes - maatverdeling
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes - maatverdeling
LocknLock Nestopia stapelbare vershoudbakjes

NESTOPIA VERSHOUDBAKJES

De Nestopia serie bestaat uit 6 verschillende formaten:

MEER OVER LOCKNLOCK

LocknLock staat voor gemak, slim bewaren en minder verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LocknLock oplossing! Bekijk alle producten van LocknLock.

Instagram

✨ Snackinspiratie ✨

Zorg dat je altijd iets lekkers bij de hand hebt met onze vrolijke en lekvrije snackdoosjes!🍓🍏🥚 Perfect voor onderweg, op werk of op school. Altijd vers en altijd lekker!
...

Zin in een makkelijke maaltijd? Ga voor een heerlijke pasta salade!🥗 Vooral tijdens hogere temperaturen zijn dat ideale recepten voor een lekkere, frisse maaltijd. En je kan het gemakkelijk voorbereiden. Dan hoef je `s avonds na een lange werkdag niet nog uitgebreid te koken. En heb je nog wat over? Perfect als lunch voor op werk of school!🎒

De ingrediënten:
- pasta
- (zelfgemaakte) groene pesto
- cherry tomaatjes
- mozzarella bolletjes
- gerookte kipfilet
- pijnboompitjes
- basilicum
- zout en peper

👉 Het recept voor deze lekkere pasta pesto salade vind je via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #watetenwevandaag #pastasalade #smakelijketen #lekkereten #eetsmakelijk #omnomnom #koken #lekkerkoken #makkelijkkoken #makkelijkerecepten #mealprep #mealprepping #mealpreplife #mealpreptime #meenemen #lunch #lekkerlunchen #lunchbox #lunchtrommel #eetsmakelijk #lunchboxinspiratie #verspillingsvrij #restjesopmaken #samentegenvoedselverspilling
...

Hallo heerlijke leftovers!🌟 Of je nu extra kookt om te delen met anderen of je favoriete maaltijd meeneemt voor de lunch, met de Nestopia vershoudbakjes neem je het gemakkelijk mee. De perfect afsluitende bakjes zorgen ervoor dat de inhoud vers blijft en je tas schoon.🎒

Shop de nieuwe collectie via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #leftovers #kliekjes #kliekjesdag #samentegenvoedselverspilling #verspillingsvrij #tegenvoedselverspilling #samentegenverspilling #weggooieniszonde #duurzaam #duurzaamheid #duurzaameten #toogoodtogonl #nofoodwaste #loveyourleftovers #leftoversforlunch #zerowaste #eatsmarter #helpinghand
...