Poiesz spaaractie LocknLock

Spaar nu bij Poiesz supermarkten voor LocknLock producten!

Bij Poiesz supermarkten spaar je nu voor producten van LocknLock met korting tot wel 60%. De serie bestaat uit 5 vershoudbakjes in verschillende formaten, een lunchbox met vakjes, yoghurtbeker, salade lunchbox, thermos lunchbox en een waterfles. Eten en drinken lekvrij meenemen, restjes bewaren of je (koel)kast organiseren? Het kan allemaal!

Bij elke €5,- aan boodschappen ontvang je 1 spaarzegel en met 10 zegels heb je een volle spaarkaart. Met een volle spaarkaart en een bijbetaling vanaf €1,99 ontvang je jouw LocknLock product naar keuze! Sparen kan van maandag 8 april t/m zondag 26 mei.

LOCKNLOCK VERSHOUDBAKJES

Zoek je een oplossing voor het bewaren van eten? Ga je meal preppen? Wil je meer overzicht in de (koel)kast? Of wil je eten lekvrij meenemen? De vershoudbakjes van LocknLock zijn veelzijdig, gemakkelijk in gebruik en 100% lucht- en waterdicht. De voordelen op een rijtje:

Poiesz spaaractie LocknLock
 • 100% lucht- en waterdicht
  Het vierzijdige sluitingsmechanisme in combinatie met de holle siliconenafdichting zorgt ervoor dat de vershoudbakjes 100% lucht- en waterdicht zijn. (Vloeibare) producten kunnen lekvrij bewaard en vervoerd worden én blijven dagen langer vers.
 • Houdt dagen langer vers
  De vershoudbakjes van LocknLock houden producten veel langer goed. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar kunnen worden bewaard.
 • Gemakkelijk openen en sluiten
  De vierzijdige sluiting is krachtig en zal niet vanzelf opengaan. Echter, met één hand zijn de sluitingen achtereenvolgens gemakkelijk en zonder krachtinspanning te openen en sluiten. Ook kinderen of mensen met beperkte kracht in de handen kunnen de vershoudbakjes gemakkelijk gebruiken.
 • Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser
  De vershoudbakjes zijn veilig te gebruiken in de diepvries (tot -20ºC), magnetron (tot 120ºC en deksel eraf) en vaatwasser (bovenste rek).
 • BPA vrij
  De vershoudbakjes zijn gemaakt van Polypropyleen, een veilig materiaal voor de gezondheid en vrij van BPA.
 • Creëert overzicht in de (koel)kast
  Door efficiënt gebruik van de ruimte bespaar je zo tot wel 40% ruimte in je koelkast, keukenkasten en laden. Doordat de vershoudbakjes transparant zijn, houd je het overzicht.

LOCKNLOCK ON THE GO

Neem je ontbijt, lunch, snacks én drinken lekvrij mee in deze handige LocknLock producten! Combineer je boterham met snacks in de lunchbox met vakjes of neem een frisse salade mee in de salade lunchbox met tray. Yoghurt voor het ontbijt gaat gemakkelijk mee in de yoghurtbeker en een verfrissend drankje in je drinkfles. Zo ben je helemaal klaar voor school, werk of een dagje uit! Ook de lunchboxen en drinkfles zijn uiteraard 100% lucht- en waterdicht, gemakkelijk te openen en sluiten en BPA vrij.

SPAAR DE LOCKNLOCK PRODUCTEN NU BIJ POIESZ SUPERMARKTEN!

Bij Poiesz supermarkten spaar je nu voor de LocknLock producten met kortingen tot wel 60%:

MEER OVER LOCKNLOCK

LocknLock staat voor gemak, slim bewaren en minder verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor een LocknLock oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LocknLock heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken.

Instagram

✨ Snackinspiratie ✨

Zorg dat je altijd iets lekkers bij de hand hebt met onze vrolijke en lekvrije snackdoosjes!🍓🍏🥚 Perfect voor onderweg, op werk of op school. Altijd vers en altijd lekker!
...

Zin in een makkelijke maaltijd? Ga voor een heerlijke pasta salade!🥗 Vooral tijdens hogere temperaturen zijn dat ideale recepten voor een lekkere, frisse maaltijd. En je kan het gemakkelijk voorbereiden. Dan hoef je `s avonds na een lange werkdag niet nog uitgebreid te koken. En heb je nog wat over? Perfect als lunch voor op werk of school!🎒

De ingrediënten:
- pasta
- (zelfgemaakte) groene pesto
- cherry tomaatjes
- mozzarella bolletjes
- gerookte kipfilet
- pijnboompitjes
- basilicum
- zout en peper

👉 Het recept voor deze lekkere pasta pesto salade vind je via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #watetenwevandaag #pastasalade #smakelijketen #lekkereten #eetsmakelijk #omnomnom #koken #lekkerkoken #makkelijkkoken #makkelijkerecepten #mealprep #mealprepping #mealpreplife #mealpreptime #meenemen #lunch #lekkerlunchen #lunchbox #lunchtrommel #eetsmakelijk #lunchboxinspiratie #verspillingsvrij #restjesopmaken #samentegenvoedselverspilling
...

Hallo heerlijke leftovers!🌟 Of je nu extra kookt om te delen met anderen of je favoriete maaltijd meeneemt voor de lunch, met de Nestopia vershoudbakjes neem je het gemakkelijk mee. De perfect afsluitende bakjes zorgen ervoor dat de inhoud vers blijft en je tas schoon.🎒

Shop de nieuwe collectie via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #leftovers #kliekjes #kliekjesdag #samentegenvoedselverspilling #verspillingsvrij #tegenvoedselverspilling #samentegenverspilling #weggooieniszonde #duurzaam #duurzaamheid #duurzaameten #toogoodtogonl #nofoodwaste #loveyourleftovers #leftoversforlunch #zerowaste #eatsmarter #helpinghand
...