Hoogvliet-spaaractie-LOCK&LOCK

Spaar nu bij Hoogvliet voor LOCK&LOCK producten!

Bij Hoogvliet spaar je nu voor hoge korting (tot wel 65%) op handige bakjes en bekers van LOCK&LOCK! Eten en drinken meenemen, restjes bewaren of je (koel)kast organiseren? Het kan allemaal met de handige vershoudbakjes en drinkflessen. Alle producten zijn 100% lucht- en waterdicht, houden eten langer vers, zijn gemakkelijk te openen en sluiten en natuurlijk BPA vrij.

Bij iedere €5 aan boodschappen ontvang je een spaarzegel en bij 20 zegels kies je jouw favoriete LOCK&LOCK product met bijbetaling vanaf €2,99. Het rode vershoudbakje van 350 ml ontvang je, tegen inlevering van je volle spaarkaart, zelfs helemaal gratis! Spaar van woensdag 20 april t/m dinsdag 12 juni 2022.

LOCK&LOCK vershoudbakjes

Kies voor kleur in het dagelijks leven met deze vrolijk gekleurde vershoudbakjes! De bakjes sluiten perfect af en zijn 100% lekvrij. Ideaal voor het meenemen van je tussendoortjes en lunch naar school of werk. Of bewaar groente, fruit of restjes van het avondeten in de bakjes en houdt het langer vers. De bakjes zijn geschikt voor de magnetron, vaatwasser en diepvries.

LOCK&LOCK on the go

We nemen tegenwoordig niet alleen meer de welbekende gesmeerde boterhammen mee van huis. Soep, (pasta)salades, yoghurt met fruit; van alles kan je thuis vers klaarmaken en meenemen voor onderweg, kantoor of school. Met de handige yoghurtbeker, salade lunchbox en thermos lunchbox kun je je ontbijt, lunch en warm eten allemaal gemakkelijk en lekvrij meenemen!

LOCK&LOCK drinkflessen

Drinkfles nodig voor onderweg? De LOCK&LOCK drinkflessen zijn praktisch in gebruik, lekken niet in je tas en kun je keer op keer weer vullen. Handig voor je portemonnee én het milieu. En met de originele schoolbekers wordt (water) drinken echt een feest! De grappige draaidop in de vorm van een hoed of pet, is gemakkelijk te openen voor de kleine vingers. Alle drinkflessen zijn gemaakt van veilige materialen en BPA vrij.

De voordelen op een rijtje

Over LOCK&LOCK

LOCK&LOCK staat voor gemak, slim bewaren en minder verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LOCK&LOCK oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LOCK&LOCK heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken. Bekijk alle producten van LOCK&LOCK.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu