Nieuwe-collectie

Nieuwe LOCK&LOCK collectie

Eten meenemen, restjes bewaren of je (koel)kast organiseren? Alles kan met de producten van LOCK&LOCK! Alle producten zijn 100% lucht- en waterdicht, houden eten langer vers, zijn gemakkelijk te openen en sluiten en natuurlijk BPA-vrij. 

producten-locklock

STIJLVOLLE PRODUCTEN

De nieuwste collectie valt op door trendy, zachte kleuren! De verschillende producten vormen een mooi geheel maar zijn individueel ook heel stijlvol. Dus niet alleen leuk om mee te nemen, maar ook mooi op tafel en in de (koel)kast.

RUIMTEBESPARENDE VERSHOUDBAKJES

De verschillende formaten vershoudbakjes passen in elkaar, waardoor uiteindelijk alleen de grote vershouddoos overblijft om op te bergen. Zo bespaar je veel ruimte in je keukenkasten en laden! Bovendien hebben de vershouddozen schuin toelopende zijkanten waardoor lege vershouddozen van hetzelfde formaat ook in elkaar gestapeld kunnen worden. Zo bespaar je tot wel 40% ruimte!

IDEAAL VOOR ON-THE-GO

We nemen tegenwoordig niet alleen meer de welbekende gesmeerde boterhammen mee van huis. Soep, (pasta)salades, yoghurt met fruit, van alles kan je thuis vers klaarmaken en meenemen voor onderweg, kantoor of school. Daarom in deze collectie ook 3 producten speciaal voor onderweg: een salade lunchbox, een yoghurtbeker en een thermosbeker. Zodat je ontbijt, lunch en warm eten allemaal gemakkelijk en lekvrij kan meenemen!

DUURZAAM EN VERSPILLINGSVRIJ

Klimaat, milieu en verspilling zijn onderwerpen waar we steeds vaker bij stil staan. Daarom staan de producten van LOCK&LOCK garant voor een lange levensduur, waardoor er geen wegwerpplastic meer nodig is om eten in te bewaren en mee te nemen. Daarnaast houden de producten eten langer vers en kunnen restjes gemakkelijk worden bewaard, dus minder voedselverspilling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu