keukenkast-opruimen

Actie: 35% korting op de salade lunchboxen! Shop >

LOCK&LOCK helpt je bij je goede voornemens!

Had jij voor dit jaar ook weer een lijstje goede voornemens? En kwam je er gister tijdens “de meest deprimerende dag van het jaar” achter dat het toch niet gelukt was om die goede voornemens vol te houden? Wij hebben drie goede voornemens voor je waarbij Lock&Lock kan helpen!

#1 OPRUIMEN (EN OPGERUIMD HOUDEN!)

Met alle feestdagen achter de rug zijn alle kerstdecoraties en versieringen de deur uit en is het tijd voor een opgeruimd huis! Keukenkastjes vol met open pakken ontbijtgranen, koek en crackers die alleen maar voller gepropt worden als de boodschappen gedaan zijn? Lades vol met bakjes en dekseltjes waardoor je ze bijna niet meer open krijgt? Tijd voor verandering!

Doe alles wat in open pakken zit in vershoudbakjes. Op deze manier blijft het langer goed, krijg je een beter overzicht van wat je allemaal hebt en op het moment dat je de kast opentrekt hoeft je niet bang te zijn dat er een pak koekjes op je af komt!

En die la vol met bakjes en dekseltjes? Ga voor stapelbare vershoudbakjes! Door de schuin toelopende zijkanten kunnen de lege dozen in elkaar gestapeld worden waardoor je een zee van ruimte kunt besparen.

#2 MINDER STRESSEN

Vlieg jij aan het eind van je werkdag ook de deur uit omdat je nog boodschappen moet doen voor het avondeten? Onderweg bedenk je wat je gaat maken maar vervolgens sta je in de supermarkt en is er van alles uitverkocht. Moet je wéér iets nieuws bedenken. Allemaal stress die je jezelf makkelijk kunt besparen: ga meal preppen!

Plan je eetschema voor de week erna. Hoeft niet meteen voor de hele week maar begin bijvoorbeeld met 2 of 3 dagen. Vervolgens maak je een boodschappenlijstje en haal je precies wat je nodig hebt. Met alle ingrediënten in huis kun je gaan voorbereiden. Begin met wassen, hakken, stampen, snijden, schillen, raspen, pureren etc. Doe de ingrediënten in de vershoudbakjes en bewaar ze in de koelkast. Aan het eind van de dag kan je vervolgens rustig naar huis, haal je de bakjes uit de koelkast, verwarmt alles in één keer in de pan of oven en eetsmakelijk!

#3 GELD BESPAREN

Dat december een dure maand is staat natuurlijk vast. Wat geld besparen is dan best fijn. Maar hoe? Door minder eten te verspillen! Van elke drie boodschappen tassen met eten wordt er namelijk eentje weggegooid. Dit is zonde van al het eten én je geld.

Maak jij ook altijd zonder dat je het door hebt teveel eten? En belandt dat vervolgens in de prullenbak? Of hou je vaak een halve ui, paprika of broccoli over die je na een tijdje weg moet gooien omdat het beschimmelt? Dat kan anders! Stop alle restjes en kliekjes in vershoudbakjes. En als je dan toch bezig bent met het plannen van je eetschema, plan dan ook een restjesdag in. Vervolgens eet je op restjesdag dat kliekje pasta op of bak je bijvoorbeeld een omelet met de restjes groente! Zo bespaar je iedere week minstens één dag aan boodschappengeld. Bovendien verspil je minder voedsel en heb je er zo een extra goed voornemen bij!

LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES

Zoek je een oplossing voor het bewaren van leftovers? Of wil je meer overzicht in de (koel)kast? Door de perfecte afsluiting zijn de vershoudbakjes lekvrij en houd je eten dagen langer vers. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar bewaard kunnen worden. De bakjes zijn BPA-vrij en geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Volg ons

Instagram
Menu