Glazen vershoudbakjes

Glazen vershoudbakjes van LOCK&LOCK

Wat een uitkomst: bewaren en bereiden in dezelfde schaal. De glazen vershoudbakjes van LOCK&LOCK zijn gemaakt van zeer sterk Borosilicaatglas. Door de perfect sluitende deksels blijft alles vers en voorkom je geurtjes in de koelkast. De glazen bakjes zijn BPA-vrij, geschikt voor oven (tot 400ยบC), magnetron, diepvries (tot -20ยบC) en vaatwasser. Bestel de glazen vershoudbakjes met 10% korting!

GLAZEN VERSHOUDBAKJES

DE VOORDELEN VAN GLAZEN VERSHOUDBAKJES

  1. Veiliger in gebruik
    Borosilicaat glas is sterker en schokbestendiger dan normaal glas. De vershoudbakjes kunnen dus tegen een stootje en zullen minder snel breken of versplinteren.
  2. Licht en helder glas
    Borosilicaat glas is 10% lichter dan normaal glas. Hierdoor zijn de schalen minder zwaar en dus makkelijker in gebruik. Daarnaast blijft het glas altijd helder omdat het krasbestendig is en zal na verloop van tijd dus niet dof worden.
  3. Hittebestendig
    Bij borosilicaat glas ligt het smeltpunt hoger dan bij normaal glas. Hierdoor heeft het een sterke hittebestendigheid en kan dus hitte en snelle temperatuursverandering goed weerstaan. Daarom zijn de glazen vershoudbakjes niet alleen geschikt voor in de magnetron, maar ook in de oven. De glazen vershoudbakjes mogen vanwege het hogere smeltpunt ook niet in de glasbak worden weggegooid.
  4. Wordt minder warm
    Het Borosilicaat glas neemt minder snel warmte op. Dus tijdens het opwarmen in de magnetron, zal het eten wel warm worden maar de schaal zelf minder warm.

LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES

Wil je producten langer vers houden? Zoek je een oplossing voor het bewaren van leftovers? Of wil je meer overzicht in de koelkast? Door de perfecte afsluiting zijn de vershoudbakjes van LOCK&LOCK lekvrij en houd je eten dagen langer vers. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar kunnen worden bewaard. De bakjes zijn BPA-vrij en geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser.

Instagram

๐Ÿ’กAsperge liefhebbers opgelet๐Ÿ’ก

Het aspergeseizoen is weer begonnen! ๐ŸŽ‰ Witte en groene asperges liggen weer vers in de schappen dus tijd om te genieten van deze heerlijke lentegroente. Maar wat als je iets te enthousiast bent geweest en een paar asperges overhoudt?

๐Ÿ‘‰ Witte asperges (ongeschild) kan je 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Wikkel de asperges in een vochtige theedoek zodra je thuiskomt en leg ze in de koelkast. Dankzij de theedoek blijven de asperges stevig en knapperig.

๐Ÿ‘‰ Groene en paarse asperges bewaar je in een open plastic zak in de koelkast. Dan blijven ze ook 2 tot 3 dagen goed.

๐Ÿ‘‰ Ook gekookte asperges bewaar je het beste in de koelkast. Bewaar ze in het kookvocht in een vershoudbakje, op die manier blijven ze nog 1 dag goed.

Meer tips voor het bewaren van asperges vind je via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #asperges #aspergeseizoen #witteasperges #groeneasperges #watetenwevandaag #lekker #genieten #bewaren #samentegenvoedselverspilling #verspillingsvrij #tegenvoedselverspilling #duurzaam #duurzaamheid #toogoodtogo #asparagus #asparagusseason #whiteasparagus #greenasparagus #nofoodwaste #helpinghand #eatsmarter
...

Op en top Nederlands: kaas!๐Ÿง€ Lekkere plakjes voor op brood of blokjes bij de borrel. Zo`n stuk kaas is heerlijk, maar het op de juiste manier bewaren kan wel eens lastig zijn.๐Ÿค” Geen zorgen, wij geven je tips over hoe je kaas het beste kan bewaren:

๐Ÿง‘โ€๐ŸŒพ Bewaar de kaas in vetvrij kaaspapier.
Koop je kaas bij de boer? Dan krijg je hoogstwaarschijnlijk wat vetvrij kaaspapier mee. In de supermarkten bieden ze dit meestal ook gratis aan.

๐Ÿ‘‰ Bewaar de kaas (met papier) in een bewaardoos.
In onze kaasdoos kan je de kaas luchtdicht bewaren. Door de perfecte sluiting blijft de kaas langer vers. En door het vochtrooster dat in de kaasdoos zit, ligt de kaas niet in het vocht en kan je het beter bewaren. Bovendien neemt de bewaardoos geen luchtjes aan, ideaal dus om kaas in te bewaren.

โ„ Bewaar in de groentelade van je koelkast
Hier is de temperatuur minder laag en dat is beter voor de kaas. Kaas kan het beste bewaard worden bij een temperatuur van 5 tot 8 graden. Bewaar je de kaas bij een te hoge temperatuur dan gaat hij sneller rijpen. Een te lage temperatuur? Dan zal de smaak flink achteruitgaan.

โฑ Harde kaas (zoals Edammer) blijft na openen ongeveer 4 weken goed. Van half harde kaas (zoals Goudse kaas) is de houdbaarheid na het aansnijden nog ongeveer 2 weken.

Geniet van kaas op z`n best!๐Ÿง€โœจ Meer tips voor het bewaren van kaas? Die lees je via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locklocknl #locknlock #kaas #lekker #genieten #bewaren #lunchen #ontbijt #ontbijtje #watetenwevandaag #eetsmakelijk #samentegenvoedselverspilling #verspillingsvrij #tegenvoedselverspilling #duurzaamheid #duurzaam #toogoodtogo #cheeselovers #goudacheese #nofoodwaste
...

๐Ÿง€โœจ Genoten van een heerlijke borrel met zachte kaasjes afgelopen weekend? Misschien heb je dan nu nog wel wat restjes in de koelkast liggen. Maar hoe bewaar je die zachte kaas nu het beste?

๐Ÿ‘‰ Over het algemeen geldt: hoe zachter de kaas, hoe korter de houdbaarheid. Camembert, mozzarella en andere zachte kaassoorten kunnen zo`n 1 tot 2 weken bewaard worden in de originele verpakking.

๐Ÿ’ก Tip: Als je na het borrelen nog een stukje overhoudt, bewaar dit dan in een luchtdicht vershoudbakje. Ons ronde vershoudbakje is bijvoorbeeld perfect voor een stuk camembert. En het botervlootje is ideaal voor een punt zachte kaas. Met de extra tray in de deksel is het een ideaal bakje voor het bewaren รฉn serveren van kaasjes.

โ„๏ธ Zorg ervoor dat zachte kaasjes bij een lagere temperatuur worden bewaard, bij voorkeur hoog in de koelkast.

Geniet langer van die verrukkelijke zachte kaasjes met deze handige bewaartips! Meer tips over hoe je kaas kan bewaren lees je via de link in de bio.

.
.
.
.
.

#locklocknl #locknlock #kaas #kaasplank #kaasje #borrelplank #borrelmoment #borrelen #borrelplankje #borrelhapjes #lekker #genieten #bewaren #watetenwevandaag #cheeselover #omnomnom #nowaste #etengooijenietweg #verspillingsvrij #restjesopmaken #tipvandedag
...