cadeautip-feestdagen
Tips & inspiratie

De leukste cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan dus het is weer tijd om cadeautjes te kopen! Wij helpen je graag een handje met onze LOCK&LOCK cadeautips voor de feestdagen.  Onze drinkbekers zijn voor jong en oud!

HOT&COOL DRINKFLESSEN

Waar je ook heen gaat, je zal altijd een warm of koud drankje bij je hebben met onze HOT&COOL drinkflessen! De drinkbekers houden je drankje minstens 6 tot 10 uur warm of koud! De HOT&COOL-collectie biedt verschillende stijlvolle designs; voor ieder wat wils.  De flessen zijn 100% waterdicht en gemaakt van veilige materialen (BPA-vrij). Ideaal tijdens outdoor activiteiten maar ook op school of kantoor! 

GEEF EEN PERSOONLIJK CADEAU!

Maak de HOT&COOL drinkfles persoonlijk door de naam van je geliefde, familielied, vriend(in), collega of hele team erop te zetten! Speciaal voor de feestdagen zetten we gratis zijn/haar naam erop! Bestel voor 21 december en je hebt het cadeau op tijd in huis voor Kerst!

DRINKBEKERS VOOR DE KLEINTJES

Bij LOCK&LOCK hebben wij een uitgebreide collectie drinkbekers voor de kleintjes in verschillende characters. Deze zijn gemaakt van sterk en glashelder Copolyester. Natuurlijk BPA-vrij. Door de vorm zijn ze voor kinderen gemakkelijk vast te houden en uit te drinken. Het extra mondstuk zorgt ervoor dat het drinkgat kleiner wordt en ze minder snel kunnen knoeien. Tevens is de drinkbeker voorzien van een antislip-rand aan de onderkant.

De bekers zijn makkelijk schoon te houden en 100% lekvrij. Ook zijn ze geschikt voor in de vaatwasser. De collectie bestaat uit een piraatcowboysheriffAziatisch meisjehiphop meisje en hiphop jongen.

Volg ons

Instagram

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Menu